1.04.2010

Marmaris FIBA 2010 Dünya Şampiyonası'nda!

FIBA resmi sitesinde ülkemizde düzenlenecek 2010 Dünya Şampiyonası için hoş bir duvar kağıdı çalışması yapılmış. Hepsini tek tek incelerden Tony Parker'ın elinde topla denizin içinde beklediği fotoğraf dikkatimi çekti. Denizi görünce büyük haline açıp baktım ki ne göreyim; meğersem Tony Parker'ı Marmaris için kullanmışlar.

Burası merkez değil, gidenler biliyordur buranın İçmeler olduğunu. Merkeze 10-15 dakika uzaklıkta sadece. Yabancılar(yerli olmayanlar ve turistler) merkezde de denize girse de daha sakin ve bir bölümünde denize girerken şezlonga uzanıp bira-patates yapabilme imkanı sunduğu için yerli olanlar genelde burayı tercih ediyor.. Ben de İçmeler'i seçiyorum tabi doğal olarak..

Böyle bir yerde yaşıyorsanız bu fotoğrafı görüp de yaz aylarını özlememek mümkün olmuyor.. Bir an evvel yaz gelmeli ve ben öğlen vakti uyanıp hemen çantamı hazırlayıp İçmeler'de denize girip sudan çıkar çıkmaz buz gibi biramı içmeliyim.. Çok fena içim gidiyor şu an daha fazla yazmamayım..

1 yorum:

alexander goygoyeviç dedi ki...

Havalar fena ısındı yalnız. Turist kafileleri bile gözükmeye başladı. Çakal esnafımız da hareketlendi, sezon hazırlıkları artmış durumda. Yaz erken gelecek gibi. bütün göstergeler o yönde.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO