16.04.2010

Manisa Yolcusu Kalmasın...

"Bilet fiyatları çok yüksek olur, maça gitme umudumuz olmaz" derken 10TL'lik bilet fiyatları şapkadan tavşanı çıkardı. Yarın(Cumartesi) akşam 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'ndayım, son kalan şampiyonluk umudunu yeşertmemiz lazım kazanıp da. Bana kalsa 2. olmak bile yetiyor ama işte matematiksel olarak o şans sürdükçe insanın içinde bir şeyler kalıyor "Acaba mı?" diye.

Ayrıca tribünü eleştirmek suç olmuştu, "deplasmana gitmeyen bilmez" diye.. Alın size deplasman.. Neyse susuyorum, tartışma çıkacak durduk yere, böyle aptalca bir bahanenin üzerine yeni bir polemik daha çıkmasın..

8 yorum:

bir yasam tarzidir futbol dedi ki...

Üstad,harikasın tam şuan yaşadağım karmaşık duygulara tercüman olmuşsun...İçimde kalan duygularla manisa yollarındayım bende yarın. ( belki benimki pek deplasman sayılmaz izmir'den -manisaya gelmem oturduğum sem'den havaalanına ulaşmamdan daha çabuk oluyor) selamlar....

bonaventure dedi ki...

sizin karşı kale arkanızda takımımı destekleyeceğim içimden(!). ilk deplasman maçım olacak bu:)

maRco dedi ki...

bilet kaldımıki ya, yarın bulabilcezmi acaba boşuna yol tepmeyelim

firat selcuk dedi ki...

@maRco, manisa tarafına bulunur diyorlar da gs tarafı icin pek umitli degil cogu kisi.. en azından manisa'dan gorustugum bir kac kisi boyle konustu..

firat selcuk dedi ki...

@Ulema-i rezil-i rüsva: Spor yazari (veya skoru yazan),
ben de izmir'den manisa'ya gidiyorum.. bu da pek deplasman degil benim icin de havalimanına gitmek daha uzun suruyor olabilir :)

ucyol'dayım izmir'de, hic havalimanına gitmedim burdan ama muhtemelen manisa'ya gitmek daha zahmetsiz olacak..

bonaventure dedi ki...

manisaya bilet kalmadı. yani gişeden satış olmayacak. karaborsa bulabilirmisiniz bilemem.

bonaventure dedi ki...

ayriyetten saat 5 te konakta kpss kursundan çıkıcam. arabayla dönüyorum. 4 kişiye kadar isteyeni götürebilirim manisaya:)

L dedi ki...

gerek "para bulunur mu ki lan", (hadi o oldu diyelim)gerek "bilet bulunur mu ki lan" tereddütleriyle maça gitmeme kararı alan izmir çevresi gs taraftarlar derneği, bu haberin ardından (10 tl) üzüntülerini bir basın bildirisiyle medyaya saldı.

izmir çevresi gs taraftarlar derneği çaycısı

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO