31.07.2008

Morgan De Sanctis Galatasaray'da

O da artık bir aslan. Morgan De Sanctis 1 sene kiralık olarak Galatasaray'da. 2009'da sözleşmesi bitiyor, kiralamanın mantığını anlayamadım şimdi ben, seneye beğenirsek bedavaya alabiliriz bonservissiz. Değişik bir anlaşma olmuş bu..

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/1591.php

3 yorum:

cavs dedi ki...

bonservisi hakkında udinese ile sevilla arasında mahkemeye götürülen bir uyusmazlık varmıs. o yüzden galatasaray bonservisini alıp bu uyusmazlıkla basını agrıtmak istememismis.

firat selcuk dedi ki...

okumustum buna benzer birseyi.. demek ki, sozlesme bitince bonservis sorunu kalmayacak ve rahat rahat transfer edebilecegiz eger istersek..

uykutu dedi ki...

de sanctis'in yeteneklerine sözüm yok.. ama aykut'un da yıllarca sırasını beklediğini ve şampiyonluk yolunda eğer yanılmıyorsam son 11 maçta 5 yada 6 gol yediğini, fenerbahçe ve beşiktaş gibi zorlu rakiplere karşı çok başarılı olduğunu, standart yeteneklerinin yanında birebir pozisyonlarda ki başarısını, bütün bunları servet-meira değilde servet-e.güngör'lü defans hattı ile yaptığını düşünürsek sanki aykut'da daha fazlasını hakediyordu diye düşünüyorum.. bu aykut'a şu demek ağzınla kuş tutsan dahi olmaz bu iş, nasıl bir psikolojidir bilemiyorum bir oyuncu için.. ha kimse kimseyi de kandırmasın galatasaray santis'i transfer ettiğine göre yabancı kontenjanını kaleciye harcadığına göre güzelde bir ücret ödediğine göre eğer çok büyük bireysel hatalar yapmaz ise kale de santis'in.. son olarak de santis'in yeteneklerine sonuna kadar güvenmekle birlikte, aykut için üzülmüyorum desem yalan olur..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO