30.07.2008

Tatilin Bedeli : 104.000 €

Takım çalışırken Brezilya'da tatilini uzatıp keyif sürmenin bedeli 104.000 € ediyormuş öğrenmiş olduk. Haberi NTVSpor verdiğine göre habere şüpheyle yaklaşmaya gerek yok sanırım. Rekor ceza gelecek, tarihi ceza gelecek diye bas bas bağırıldı ve hazırlıklara 1 hafta geç katılmanın cezası 104.000 € oldu. 1 aylık ücreti bile değil bu Lincoln'ün, çok büyük rekor olmuş doğrusu, ne denebilir ki. Başka bir oyuncu bunu yapsa kulüple bağlantısı kesilirdi, ancak adam geldiği gün hiç birşey yokmuş gibi tribüne çağırıldı yine tüm oyunculardan üstün tutuldu. Herşeyden önce ayıptır bu.

Lincoln geldiği günden bu yana tribüne-taraftara oynayan bir adam oldu. İşler kötü gittiği anda "taraftar şöyle güzel, böyle iyi, böyle şahane" diye anlattı hemen unutuldu yaptığı şeyler. Dönüm noktası niteliğindeki Gençlerbirliği maçındaki son dakika golü olmasaydı acaba Lincoln şu an bu cezayı alır mıydı ? Daha doğrusu takıma olur muydu ? Ben hiç sanmıyorum. Keşke arayıp da "tatilini sürdür sen, geri dönmene gerek yok" deselerdi de kalsaydı oralarda bir yerlerde. Bu adamı inatla istemiyorum ve beğenmiyorum. Gitmesi kalmasından daha yararlı olacaktı sezon başı.

3 yorum:

Şehzade Ali dedi ki...

bu sezon çok şeyler bekliyorum ondan.alınca herkes havalardaydı şimdi seven kalmadı.

firat selcuk dedi ki...

geldigi zaman ben de cok seyler bekliyordum ve fazlasıyla heyecan duyuyordum.. ancak ilk yarının sonunda ümidimi kestim.. oynadığı maçlarda heyecan duyamaz oldum..

yine de 29 yasında bir oyuncu icin kötü gecmis tek sezon herseyin sonu degil.. oynarsa kazanmıs oluruz, oynamazsa zaten onumuzdeki yaz bol bol tatil yapacak zamanı olacaktır..

Adsız dedi ki...

lincoln satılsın iyi frikik atan oyun kurucu alınsın...

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO