4.10.2009

3 Puan Gasp Edildi : Fiorentina 0-0 Lazio

Alberto Gilardino'nun topunu Radu böyle çıkarıyor. Radu geçen sezondan beri Fiorentina'yı asmayı-kesmeyi adet edinen hakemleri kandırmayı başarsa da SKY kameralarından kaçamamış.

Avrupa liglerinde haftanın en ciddi 2-3 olayından biridir bu. Bariz bir gol var ve maç 0-0 bitiyor, her sezon böyle açık seçik 6-7 puan kaybediyoruz ve çıkıp "Fiorentina zirveye oynayacak takım değil" diyorlar. Geçen sene Juve ve Milan maçlarını 1-0 kaybetmiştik 1 hafta arayla, o skandallardan sonra bir önemli maçta daha hakemlerin kurbanı olduk. San Siro'da önce doğru bir kararla penaltı çalmıştı hakem ama sonra kulaklıklarla ağzını kapatıp konuştu ve kararı iptal etti. Juve maçındaki ofsayt kararları ve çıkmayan kartlarla puan yine çalınmıştı elimizden. Bu sezon da işler hiç değişmemiş görüldüğü üzere. Bu skandal karardan sonra bakalım neler çıkacak.

Galatasaray maçı ile çakıştığı için izleyemedim haliyle. Bu gece ve önümüzdeki bir kaç gün tuttuğum iki takımla ilgili yazılacak bol bol şey var anlaşılan. İtalya'yı bırakıp Türkiye'ye dönelim şimdilik, konuşulacak çok daha ciddi şeyler var zira.

2 yorum:

Floyd dedi ki...

bu açıdan top yaklaşık 10-15 cm yukarıda görünüyor, perspektif yanıltıyor olabilir mi? videodan ya da yavaş çekimden, mümkünse de çizgi kamerasından bakmak lazım aslında, ama çizgiyi geçmiş gibi de görünüyor. kritik pozisyon. pozisyonu izleyebildin mi franchi?

Adsız dedi ki...

kusura bakma ama milan maçındaki o pozisyonun penaltıyla alakası yoktu.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO