30.03.2010

Artemio Franchi'de Transfer Bitmez!

İnsanın saçı uzun olunca doğasında oluyor demek ki transfer etme isteği. Haldun Üstünel gibi atkuyruk olmayan ama kendisinden çok daha uzun ve bol olan saçlarımla blogun 4. transferini de duyuruyorum sizlere : Sözlüğün(tabii ki ekşi) en beğendiğim Galatasaraylı yazarlarından olan, Alexander Goygoyevic nicki ile tanınan Akın abime hoşgeldin diyorum.

Ufak bir not da düşeyim. Kendisi ile yaklaşık 2-2.5 sene önce sözlük sayesinde tanışmıştık, O da benim gibi Marmarisli. Sözlükte yazar olmadan önce çok beğenerek okuduğum, her entrysini takip ettiğim 4-5 yazardan biriydi. Yazar olduktan sonra da karşılıklı iletişime geçtiğimizde öğrendik ki babalarımız zaten eskiden beri arkadaşmış. Hatta babam kendisinin öğretmeniymiş aynı zamanda.. Tabii o dönemler kendisi lisedeyken ben muhtemelen ilkokul sıralarında okul denen şeyin ne olduğunu kavramaya çalışıyordum. Marmaris'te kokoreç yemeye giderken aradığım ilk kişidir kendisi. Son gidişimde görüşemedik ancak bu demek değildir ki vizelerden sonraki ilk gidişimde kokoreçin dibine vurmayalım..

Artemio Franchi'ye hoşgeldin Alexander Goygoyevic!

3 yorum:

os dedi ki...

Hoşgeldiniz efendim :)

Cenky dedi ki...

İlk yazısından ne olduğunu anlamış olduk Sayın Alexander'ın. İyi ve nokta bir transfer olmuş. Kutlarım :)

alexander goygoyeviç dedi ki...

sağolun, varolun arkadaşlar. franchi, kokoreç işi yaş biraz. çok sıkı diyete girdim. yarım ekmek kokoreç yiyebilmek için öncesinde bir hafta marulla beslenmem gerekiyor. zor.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO