19.03.2010

Yapma Bunu UEFA

Kuralar belli oldu, yorumdan önce eşleşmeleri ekleyeyim doğal olarak. Final şu şekilde olacak :

"Inter-CSKA - Arsenal-Barcelona" v "Bayern-M. United - Lyon-Bordeaux"

"Çeyrek finali kesin geçer" dediklerimi değil geçmesini istediklerimi koyu işaretledim. Manchester'a karşı diğer takımı isterdim ama Fiorentina'yı 2 maçta da hakemle eleyen Bayern'i isteyemiyor insan haliyle. Peşinen şunu söyleyeyim, Barcelona-Man. Utd. finali olursa oturup da o saçmalığı izlemem. Gerek duymam aynı soğuk ve ruhsuz eşleşmeyi izlemeye.. Aynı finalin tekrar etmesi ve o maçı hiç izlemek istememem yüzündendir başlıkta UEFA'ya edilen isyan..

Arsenal-Bordeaux finali olsa, güzel oyunun kazandığı bir final izlesek.. Bilmiyorum çok şey mi istemiş olurum..

9 yorum:

Antidoto dedi ki...

Güzel oyun kazansın deyip, Barcelona'nın şampiyonluğunu desteklememek de ilginçmiş. Daha güzel ne olabilir dünyada diye düşündüm, bulamadım...

firat selcuk dedi ki...

barcelona'nın sampiyonlugunu gecen sezon izledik, tatmin olduk.. ayrıca her hafta izliyoruz goruyoruz barcelona'yı.. farklılık lazım, tekduzelikten kurtulmak lazım..

barcelona ile bir derdim yok, gayet memnunum oyunlarından..

eldazer dedi ki...

Kuradan önce gönlümden Arsenal-Barcelona geçiyordu. Ama Arsenal - Bordeux eşleşmesi de gerçekten güzel olabilir.

TA dedi ki...

ben özellikle barca nın elenmesini istiyorum. çünkü barca özellikle öne geçtiği maçlarda çok pas yaparak(orta sahada) tempoyu düşürüyor.topun iki kale arasında hızla gidip gelmesi için manu tarzında takımların olmasını tercih ederim.barca haricinde hangi takımlar finale çıkarsa heyecan ve tempo üst düzey olacaktır.barca eğer finale çıkarsa ve yenik duruma düşerse o zaman final keyifli geçer.

TA dedi ki...

moreno geçen sene manu-barca finali keyifsizdi.sadece pas izledik .başka bir şey yoktu.hani bazı takımlar önde olduğu zaman 85. dakikadan sonra kendi sahasında paslaşılar(zaman geçirmek için).barca önde olduğu zaman bunu 60 dakika yapıyor.orta sahada pas izlemek keyifliyse açıkcası ben bundan nefret ediyorum.

okanöztoprak dedi ki...

Bence final yine Barcelona - M.United olacak:)

HardKelm dedi ki...

Ben ilk gördügümde icimden Bordeaux-Arsenal istemiştim burda görünce mutlu oldum. İki tane genç ve hücum takımı daha ne isteriz :)

Adsız dedi ki...

bu sefer gönül isterdiki
arsenal man'u olsun
bakalım arsene'nin çocuklar mı yoksa pep'in çocuklarmı göreceğiz o muazzam saeri pas trafiğini iki takımdan birden görmek cok feci olacak

Yeşil Kırmızı dedi ki...

Arsenal//ManU olsa keşke..Bence dünyada bu 8 takımı tutmayan kişilerin %90'ı bu finali ister..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO