13.03.2010

Not Defteri #37

  • Aylardır lafını yaptığım Call Of Duty : Modern Warfare 2'yi geçenlerde oynamaya başladım, toplam 8-9 saatte bitti single player modu. Görevlerden oluşan bölümler açıldı orayı bitirince, onu da bitiririm bu haftasonu.. Oyun hakkında şunu diyebilirim; oynadığım oyunlar arasında savaş vs. konusunda en mükemmel oyundu. Kendimi oyunun ve aksiyonun içinde bu kadar net hissettiğim başka bir oyun olmamıştı böyle.. Rainbow Six, Ghost Recon gibilerini geçtim Medal of Honor gibileri bile bu tadı veremedi. Önceki Call Of Duty oyunları pek tat vermemişti ama bu bambaşkaymış.. Böyle bir atmosferi en son Delta Force 2'de yaşamıştım sanırım.. O akşam vakti iki kişiyi arkadan bıçaklayarak başladığımız oyun hani..
  • Böyle ballandıra ballandıra savaşlı operasyonlu oyunlar anlattım da normalde pek oynamam ama oynadım mı böyle tam oynuyorum işte.
  • Oyun demişken Mafia 2 yaz sonunda çıkacak gibi.. En çok beklediğim iki şey de 1 sene ertelendi ya ona yanarım. Kurban'ın albümü Eylül 2009 derken önümüzdeki haftaya kaldı, Mafia da 2009 ortası derken 2010'un 2. yarısına sarktı.. Ne kısmetmiş arkadaş bendeki de..
  • Dünyanın en gergin dönemlerinden biri gitarın tellerinin yenilendiği dönemdir.. 2-3 şarkı çal, hop hemen akordu gitsin baştan ayarla.. Durduk yere gerilim, sıkıntı..
  • Yeme içme olaylarını son gaz sürdürsem de gece vakti yemeyi bıraktım, meyve ile veya burnunu cis yaptıgı yere tutaraktan ürünleri ile besleniyorum geceleri. Bunu 10 gündür uyguladığım için henüz etkisini tam göremedim ama şınav ve mekik programı uyguluyoruz Demir(demiycem) ve Can ile birlikte uyguluyoruz. 3 farklı şehirde yaşıyor olsak da herkes bire bir uyguluyor programı, zira çok büyük küfürler var işin ucunda.. Kimse o küfürleri yememek adına bir anda sportmen kesildi.. Vay arkadaş ya, ne saçma çevrem varmış.. Ayrıca şunu diyeyim geceleri Coca Cola içmeyi bırakıp Cappy Sarı Meyveler, Cappy Kırmızı Meyveler ve Dimes %100 Nar Suyu üçlüsünün kollarına atıyorum kendimi.. Hem sağlıklı hem lezzetli, kola veya sprite ile kıyaslayınca..
  • Hafta içi her gün saat 17.00'da Kanaltürk'te Tatlı Hayat varmış, 2-3 ay önce öğle saatlerindeydi şimdi bu saate alınmış. Ben de niye diziyi alıp da kısa süre yayından kaldırdılar diyordum..
  • Bu ara niye saha kapama cezası alan olmuyor ya 3 büyüklerden? Biri ceza alsa da İzmir'de Süper Lig izlesek iyi olacak.. Her sene 1 tane cezalıya alışmıştık, en kötü kupa maçlarına geliyorlardı bu sene resmen pas geçtiler..
  • Ha bu arada, derbi biletleri çıktığında Eski Açık'tan 1 adet kapabilirsem........ diyeyim ve bitireyim.

2 yorum:

İlker Yılmaz dedi ki...

Mafia 2 değil 1 sene rahat 4-5 senedir erteleniyor. ilk oyunu oynadığımda ben el kadar çocuktum :)el kadar çocuk değildim elbette ama düşün 2002 de çıkmış piyasaya. 8 sene be.

CaRtMaNtR dedi ki...

Savaş oyunu demişken Battlefield Bad Company 2 içinde çok olumlu yorumlar var.

Ama bence bu aralar en oynanacak oyun Assassin's Creed 2 olmuş. İlk oyundaki tek düze görevlerden sonra yeni oyunda maşallah senaryo su gibi akıyor.

Ayrıca oyunun önemli bir kısmının Firenze'de geçmesi gibi bir durumda var. Zaten ana karakterde Leonardo Da Vinci ile kanka takılıp gidiyorlar.

Unutmadan Double Hidden Sword olayına çok pis kaptırdım kendimi çok faydalı bir silah :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO