6.04.2010

Kumar Masasında Zardasın NTV !

Rıdvan Dilmen adli bir olay için ifade veriyor. Şike dosyasıyla alakalı olup olmaması önemli değil. NTVMSNBC burada Rıdvan Dilmen'i "eski futbolcu" olarak tanımlıyor.

Haftanın bilmemkaç günü spor programlarına çıkardıkları çalışanlarına "eski futbolcu" diyorlar. Bu garibime gitti sadece. Hani Rıdvan Dilmen bu olaylara karışmış olsa bile -ki onun böyle bir şeye ihtiyacı yok, benim de en ufak bi suçlamam yok- yine sizin yorumcunuzdur ama bunun Ntv'yle alakası olmaz. Ntv'nin programlarına gölge düşürmez.

Bu arada Tanju'daki pişkinlikte bambaşkaymış avukatını vermiş etmiş.

Bu mevzu ortaya çıkınca daha çok şeyler yazacağız gibime de geliyor. Futbol'un içindeki bir Telekulak çeteside ne bilgilere sahiptir kim bilir...

4 yorum:

Tuğberk dedi ki...

tanju çok karaktersiz bir harekette bulundu..

adliye girişi veya çıkışı ona mikrofonlar uzatıldığında kendisinin mağdur ve şikayetçi konumunda olduğunu üzerine basa basa söylerken , rıdvan dilmen'in durumu sorulduğunda derin bir nefes çekip ; ' Ne yazık ki Rıdvan gözaltına alındı ' diyerek olayı çok gereksiz yere büyütmüş ve Rıdvan'ı ortaya atmıştır..

Rıdvan'ın bu simsarla ne alışverişi var hala anlamadım gitti..Sorsan can ciğer arkadaşım der Tanju Rıdvan için..

bRn dedi ki...

Belirttiğinden daha dengesiz bir durum içindeydi NTV ve NTVSPOR. Açıkçası son yorumcu seçimleri, işin içine iddaa'nın bulanması falan derken soğumaktaydım kanala, dün iyice canımı sıktı ntvspor.

Bloglara kadar bile düşmüşken tek, ufak bir haber bile yoktu ntvspor.net'te. Ntv'de zayıf bir yer verdi habere. İnternet sitelerinin dışında, ntvspor tv kayıtsızken, ntv o noktada baya bi saçmaladı.

İnternet sitesinde olduğu gibi haber kuşaklarında yer verdikleri geçiştirme haberde Tanju ve Rıdvan'ın bilgisine başvuruluyor ibaresi kullanılması yeterli değildi.

Tanju gelip yarım saat kalıp giderken, Rıdvan emniyette sabahlıyor. Sabahlamasının önemi yok tabi. Biri mağdur/tanık sıfatına sahipken, diğeri şüpheli konumundadır, gözaltındadır. Banu Güven'in yaptığı akşam haberlerinde de tanım bunun gibiydi, üstüne gözaltı sayısı fazla olduğu için Rıdvan'ın çıkışı gecikti gibi bir tanım ile geçiştirilmesi de komikti.

Bu tip tavırlar, ince ama önemli ayrımları kaçırmak çok ucuz durdu. Bu kurumları da fazla büyütmemek lazımmış demekki...

Tanju'nun tavırları da basını aydınlatan cinstendi. Çenesini tutmadı, ekmeğe yağ sürdü gibi oldu. İkisinin avukatları aynı, zaten Rıdvan savcılığa ifade vermek için emniyetten çıktıktan sonra açıklamayı da Tanju'nun yanında görülen avukat yaptı. Sözkonusu tanju çolak olunca üzerine konuşmaya, tartışmaya değer pek birşey yok tabi...

os dedi ki...

Fatih Akyel'i bile "Eski Galatasaray'lı" olarak tanımlayan bu kesim, Rıdvan Dilmen'i sadece "eski futbolcu" yaptılar yahu :)

ahmet serdar dedi ki...

tanju'nun ne karaktersizliği var yahu. rıdvan'ın yediği halt meydanda. tam tersine tanju karakterli bir tavır sergiliyor. rıdvan ise çok yakın dostum dediği arkadaşının ve daha da yakınlarının arkasından iş çeviriyor...

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO