28.06.2008

2008/2009 Transer Sezonu #1

- Lampard'ın Inter'e gittiği söyleniyor, 9 Milyon € deniyor transfer ücreti olarak, çok az geldi bana. Yıllık da 7-7.5 Milyon € alacakmış Lampard.

- Itandje'nin imzayı attığı yazılıyor İngiltere ve Fransa'da, bizde ise bir gelişme yok. İyi transfer olacaktır, Aykut'u hemen silip atmazsa Skibbe bu iki kalecinin rekabeti olumlu yansıyacaktır mutlaka. İkisi de devamlı oynamayı özleyen kaleciler sonuçta.

- Ronaldinho'nun Milan transferi bu defa olmaya yakın gibi. Kaka ve Ronaldinho aynı anda kadroda, önlerinde de muhtemel bir Adebayor-Pato ikilisi çok değişik şeylere yol açabilir. Ancak Adebayor ve Ronaldinho'yu aynı anda alırlar mı orası başka konu.

- Fenerbahçe'nin haftalardır açıklayacağız dediği golcü de resmen açıklandı bugün : Burak Yılmaz. Yabancı bir golcü daha açıklayacaklar muhtemelen, Aragones imzalarken yanında Güiza gelebilir de Kezman'ı yollamadan bu kadar forveti ne yapacaklar merak ediyorum.

- Fiorentina olarak Vieri'den kurtulduk. Buna yorum bile yapamıyorum. Kurtulduk sonunda.

- Baptista'ya Roma'dan teklif gitmiş, o mükemmel orta sahanın önüne böylesine bir hücum oyuncusu bu defa istenen şampiyonluğu başkente götürebilir.

- Fiorentina demişken, Mutu sözleşmesini 2012'ye uzatabilir, kesin değil henüz. İyi paraya satılıp yerine daha etkili bir isim alınabilirdi belki, yine de beklemek lazım.

- Diego yine Juventus'un gündeminde. Bu transfer olursa Arda Turan söylentileri de kesilecektir artık.

- Galatasaray sayfalarında büyük bir boşluk oluşacak bir kaç gereksiz gazete için. Geçen seneden beri haftada bir teklif yaptırdıkları Elmander Premier Lig'e, Bolton'a gitti 13 Milyon € karşılığında.

Gezinirken sağda solda gördüğüm başlıkları toplamak istedim, tek tek post yazıp şu olmuş bu olmuş demektense kısa kısa yazıp yorumlamak daha iyi... Hepsi birlikte daha iyi oluyor seri halde okununca..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO