16.06.2008

Futbol Futbol Diyerek Nereye Kadar ?

Dışarıda yemektense alırım evde yaparım dedim ve saldırdım midyelere. Sonuç bu oldu, midye tava, tarator yerine sarımsak-dereotu-maydonoz destekli ekşimsi bir yoğurt ve midye tavanın en yakın arkadaşı Efes. Futbol mevsimindeyiz, güzel ve hoş maçlar olmakta ancak değişik şeyler de tatmak lazım. TV başında kuru kuru birşeyler içip durmaktansa maç öncesi ziyafeti çektim kendime.

3 tava dolusu yaptık ve babamla bitirdik hepsini, o rakıyla destek oldu midyelere, ben birayla saldırdım. Sınırlarımı zorladım adeta yerken, bu son bu son diye diye bitirdim ama bu kadar zahmete değdi doğrusu.

Ayrıca kalamarı çok yaptım evde de, midye tavayı ilk kez denemiş oldum. Kalamara dışarıda verilen 7-8 YTL'ye yazık oluyor derim ama midye tava için alınan aynı değerdeki parayı bu akşamdan sonra normal karşılarım, yine olsa yine yaparım ama orası başka..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

arap, süpersin :)

Semt Aşığı dedi ki...

tadı nası oldu?

firat selcuk dedi ki...

@isimsiz, arap kim ?

@semt aşığı, önceki gün sadece un ve yumurta ile yaptım, pek hoş olmamıştı.. bunu da bira, un, yumurta, limon ve margarin karıştırıp sosla yaptım gayet hoş oldu.. internette aradım buldum ağız tadıma en uygun tarif buydu :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO