9.06.2008

almanya 2-0 polonya

bir tek franchi paşa okul okuyor sanırsınız hayır ders çalışşa eyvallah diycem neyse maça gelelim..

evlat acısı çekti polonya..favori kağıt üzerinde almanlardı..ama polonyanın gruplardaki performansı ve antrenorlerinin beenhakker olması maçı sürprize açık hale getiriyordu..maçta zaten en zevkli karşılaşma oldu şu ana kadar.. polonyanın maçında başında boş kaleye kaçırmasının ardından almanya ipleri hemen eline aldı ve bir boş kaleyede kendileri kaçırdı..

çok iyi bir defansa sahip almanya orta sahadada ballack gibi bir lider olunca oyunu rahat ileri yıkabiliyorlar.. öylede yapıp golü buldular zaten podolskiyle.. devrenin sonlarına dogru polonya bir net fırsat daha kaçırdı bi tane atsalar yine puan alırlarmıydı zor, ama turnuvadaki ilk 0'a karşı yenilmeyen takım olabilirlerdi..


grup liderliği için hırvatistanla oynayacakları maç öncesi hırvatistandan daha iyi bir izlenim verdi löw ve ekibi. grubu lider bitirmeleri muhtemel.. bizim grubun 2.siyle eşleşiyorlar bir türkiye - almanya maçı izlemeyi herkes ister.. ama bu türkiyeyle değil..
fritz sahaya çıkması beklenmeyip güzel oynayan almanyanın en iyi adamıydı ballack ve mertesacker ile beraber. lehmann ise tam bir el bombası.. neden oynatırlar hala anlamıyorum, bence böyle güçlü bir defansa sahipken rene adler veya enke en az lehmann kadar oynarlar..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO