11.03.2010

Her Sene Aynı Şarkı : Manchester United 4-0 Milan

Tur Milano'da oynanan ilk macta gitmisti zaten.. Beckham'in oyuna girdigi anin disinda hatirlanmasi gereken kismi da yoktu.. Beckham'i sevgiden aglatan United taraftarina da selam olsun.. 10-20 yil sonra yasarsak bu adamlari hatirlayacagiz baskalarini degil. United ve Milan isimleri Sampiyonlar Ligi gibi bir organizasyonda karsi karsiya geliyor ve 180 dakikanin sadece yarim saatlik bolumunde tur icin umutlu kalabiliyorsunuz. United cephesinde sorun yok zaten. 7 golu atip gonderdiler Milan'i Serie A'ya. Milan cephesinden bakmak lazim biraz olaya.

Ancelotti doneminde bas gosteren ve son seneler iyice cekilmez bir hal alan Milan kadrosunun yas ortalamasi artik acinasi bir hale gelmeye basladi. Kadronun yas ortalamasi 30'a yakin olur ama her bolgedeki adamin altin cagini yasiyordur bir iki sene gidersin ama 6. seneye girersen is abartiya doner artik. Ustelik kadro genclesmezken kaliteside dusuyor. Kaladze(maldini)-Stam-Nesta-Cafu defansindan Favalli-Onyewu-Antonini ye donersen 4-0 goze hos gelmeye baslar. Kaka gidip yerine Mancini ve Beckham gelirse gitmez o takim.. Gitmiyor da zaten.. Atina'da Sampiyonlar Ligi'ni kaldirdiktan sonra dagilmaliydi takim. Sampiyonlar Ligi'ni almissin daha ne kadar hirsli oynayabilir o kadro.

Leonardo geldi Barcelona ekolunden heveslenerek, kotu basladi iyi gidiyor. Sabir gostermeyi sonuna kadar hakediyor, madem bir yola cikildi ama birazda yardim edin be adama kardesim. Thiago Silva ve Pato gibi adamlari bulabiliyorsun iste aslanlar gibi, bul iki tane Avrupa'dan iki İtalya'dan iki de alt yapidan cikar bi' silkinsin takim. Bek olarak favalliyi gormesek, Fabio gibi cocugun tekini izlesek. Orta sahaya bir Gattuso daha yetistirsek mesela orta sahayi rakibe izdirap eden... Bu boyle gider...

Gelenekci diye diye eridi takim gozumuzun onunde. Hep sezon sonu diye diye atip tuttuk kac senedir. Bu sene sonu bir revizyona gidilse bari. 4-5 tane yildiz transferi yerine 4-5 tane isimle yollari ayirsak bile yeter..

2 yorum:

Çağrı dedi ki...

Abi iyi demişsin hoş demişsin de altyapıdan şak diye takıma koyabileceğin 2 tane adam çıkarmak, orta sahaya bir gattuso yetiştirmek öyle kolay mı, pintilik yapmayıp 60-70 milyon euro ayırsalar transfere 3-4 tane çok kaliteli adam alırlar, kısacası transfer şart, koca Milan'ın o kadar parası mı yok sanki ...

demiycem dedi ki...

@cagri
kesinlikle transfer sart.. dogrusu senin dedigin zaten.. ama 3-4 senedir beklemekten bayildi artik camia.. transfer yoksa bari bunlar yapilsin diye dedim ben su tablodan iyidi..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO