21.06.2009

2009/2010 Sezonu Formaları : Galatasaray ?

Yabancı forumlardaki forma başlıklarını sık sık takip ederim, bir tanesine 1 haftadır girmemiştim, dün gece kaldığım yerden yeni formalara bakmaya devam ederken buna rastladım. Benfica, Lyon ve Liverpool formaları ile beraber eklemiş bunu ekleyen arkadaş. Reklam Avea olmayacak, bayrak da olmayacak göğüste. Ancak unutulmamalı ki geçen sezon 3 parçalı o çirkin forma da şampiyonluk garanti olsa bile bayrak olmadan çıkmıştı. Buraya takılmamak lazım yani, neden bayrak var neden reklam Avea diye..

Doğru olup olmadığınu görmemiz için en fazla 3 hafta kaldı, UEFA maçları ile birlikte göreceğiz yeni formayı. Belki de Temmuz ayının ilk haftası yeni transferlerle birlikte tanıtılır formalar, orasını bilemeyiz. Şimdilik elimizdeki tek bilgi bu yeni sezon forması hakkında.

Ayrıca belirtmek lazım, 62 liraya indi 2008/2009 sezonu formaları. Benim gibi bu indirimi bekleyenler durmasınlar yerlerinde. Beyaz ve turuncu formayı aldım sezon başı, parçalıyı almak için bu indirimi beklemiştim. Tek sorun kaldı o da parçalının arkasına ne yazılacağı. Beyaz ve turuncuda Kewell-Baros yazıyor. Aklımdan ilk geçen 3 numara ve Bülent Korkmaz yazdırmak, formayı alacağım güne kadar kararım değişmezse...

10 yorum:

Bhut_Jolokia dedi ki...

''Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli'nin ısrarla istediği Adrian Mutu konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

ABD'de tatilde bulunan Mutu'nun, eşiyle görüştükten sonra Beşiktaş'a “Evet” dediği ve daha önceki transferlerde ortaya çıkan 'eş engeli'nin Mutu'da yaşanmayacağı bildirildi.'' Postla alakasız oldu ama haberi görünce sana da sorayım dedim Franchi. Mutu gibi bir adam gelir mi Beşiktaş'a ? Daha doğrusu verir mi Fiorentina? :)

firat selcuk dedi ki...

fiorentina verecek gibi duruyor, yani sezon sonuna dogru alınan karar uygun teklif geldigi anda mutu'nun yollanması yonundeydi.. bu sezon cok sakatlık problemi yasadıgı icin gozden cıkarıldı.. bu saatten sonra oyle bir oyuncuyu buyukler almaz.. hatta fiorentina'dan bir ustteki o elit kulupler dedigimiz arsenal, manu, barca, real, inter gibilerini gectim, fiorentina duzeyindekiler de almaz kendisini.. mesela roma, valencia ayarındaki takımlar da kendisine bulasmaz.. bu acıdan bakınca, oyuncu ikna edilir de bonservis icin besiktas'ın en az 10m € vermesi gerekir, sanmıyorum ben de o kadar vereceklerini..

Bhut_Jolokia dedi ki...

O parayı vereceklerini tahmin etmiyorum bende. Zorlasalar Bobo'yu satıp elde edilen kaynakla bitirebilirler transferi.

Özgür Şeker dedi ki...

10-15 temmuz arası tanıtılacak galiba formalar ayrıca mor forma karşıtı grup :) tasarımları çalmış diyorlar habere göre 300 dolara dokunmayıp sadece tasarımların bulunduğu pcleri götürmüşler

buranın yalancısıyım;

http://www.samanyoluhaber.com/sondakika-155606.html

firat selcuk dedi ki...

bu birazcık hayal urunu olmus bence.. okumustum bunu ultraslan forumda, fazlasıyla komik geldi bana :)

AbSurDMaN dedi ki...

Hala büyük bir umutla forma sponsorumuzun Nike olacağı günü bekliyorum. İşte o zaman parçalı 'efsane' anlamına anlam katacak.

CaRtMaNtR dedi ki...

Ben mor yada eflatun formanın turuncu forma kadar hoş olacağına inanıyorum. Hatta satışa çıkınca onuda almayı planlıyorum. Şampiyon olunan senenin parçalısı ve turuncu formadan sonra sıra onda :D

dioxide dedi ki...

şampiyonluk günü giyilen 3 parçalı formada türk bayrağı yoktu yalnız .) hatta o zaman satılanlarda da yoktu. sonra çıkanlarda eklenmişti.

firat selcuk dedi ki...

onu dedim ya zaten ben de :) sampiyonluk garanti olsa da bayraksız cıkmıstı forma..

dioxide dedi ki...

off ben tamamen ters anlamışım. çok bilmiş commentçi gibi göründüysem, affola .)

bence de olabilitesi var ama gönlüm bu sezonunkine yakın bir parçalıdan yana.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO