8.06.2009

Yatacak Yerin Yok!

Lakers 101-96 Magic

Başka da yorumum yok maç hakkında, yazık..

6 yorum:

alessandro del piero dedi ki...

howard'ın yaptıklarının yanında bir şey denemez bence, sonuçta sınırlı bir adam.. black mamba'yı kızdırdığın an zaten kazanma gibi bir şansın olamazdı.. hedo tam lakers'a yakışacak oyuncudur, gelsin her sene şampiyonluk görsün..

go lakers go...

Adsız dedi ki...

rezil herif...
hidayetin emeklerine yazık oldu.

AbSurDMaN dedi ki...

Bunun yanında yatacak yeri olmayan biri daha varsa o da Courtney Lee'dir. Normal sürenin sonunda iki tane kritik ötesi atağı sayı yapamadı, hele son andaki 0.6 saniye kala Hido'nun o müthiş pasını ordan nasıl kaçırdı hala inanamıyorum. Hido'nun şu performansı boşa gitti ya ona yanıyorum...

DBergkamp10 dedi ki...

Katılmıyorum.

Çok kötü şut attı ama bu maçta SVG'nin garip tercihleri vardı. Lee 11 dk, Redick 27 dk oynadı. Magic'in kendi oyununda iş yapabilir bir adam, çok çok iyi şutör NBA'de göremesek de. Kendi oyunu derken ilk yarıda hiç yoktu bu. Üçüncü çeyrekte bu olurken Redick kenardaydı. Son çeyrekte biraz etkisini gösterdi ama Hidayet yoruldu ve Ariza çok çok iyi savundu. Onu PG olarak oynatmak çok ilginç. Çok yoruldu cidden ve pozisyon hazırlamakta zorlandı bir noktadan sonra. A.Johnson diğer iki pg den daha güvenilir bence (en azından bu durumda), hiç oynamadı iki maçta. İki pivotla oynamak Gasol'ü yavaşlattı ama Odom'u hızlandırdı.

Redick suçlancak adam değil bence. Howard da çok kritik toplar kaybetti. Ona bu kadar istikrarsız süreler veren, onu bu kadar kritik maçta çok fazla oynatan SVG'nin de suçu var.

@alessandro del piero

Ariza'yı ve Odom'u tutmaya çalışın önce. İkisinin de kontratı bu yaz bitiyor.

Turiaf dedi ki...

Redick'e kızcağnıza Van Gundy'e kızın bu adam oyunda bu kadar tutulur mu?

demiycem dedi ki...

lakers oper !

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO