6.06.2009

Sağ Bek Sorunu & Diğer Söylentiler

Sezon bitti ve Zauri evine döndü Lazio'ya. Comotto da beklenen performansı veremeyince gözler sağ bek transferine çevrildi. Aslında her mevkiide bir tane üst düzey oyuncuya ihtiyac var ya neyse. Bol bol yalan transfer haberi dönecek Fiorentina için.

Sağ bek için Panucci'nin de adı geçiyor ki Juventus ile Andreas Beck için de yarıştığımız söylenmekte. Beck dururken Panucci'yi düşünmek futbola ihanet olur. 5 sene evvel olsa Panucci olurdu da şimdi hiç gerek yok. Bana kalsa elden kaçırdığım ve günden güne daha da gelişen Maggio'yu geri döndürmeye çalışırım o bölge için.

Esas öncelik forvette Gilardino'nun yanındaki isme verilmeli, bu sezonun ikinci yarısında Bonazzoli gibi bir kabusu atlattık, bir tanesine daha hazır değil bu insanlar. Gobbi ve Comotto ile ilgilenen Parma'dan Lucarelli'yi bir şekilde kapabiliriz ki bunun yanında Obafemi Martins ile Suazo'nun da isimleri geçiyor. Bir de Pelissier var gündemde ki şu isimler arasında benim ilk tercihim olurdu.

Ayrıca Inter'de bu sezon 6 maça çıkabilen ve ayrılması garanti olan Luis Jimenez de listedeki bir isim. 2006'da 6 ay kalıp gitmişti şike skandalıyla alınan cezadan ötürü. Yoksa kalacaktı takımda, şimdi geri dönse ve orta sahada her yerde oynayabilen bir alternatif olsa büyük katkılar sağlar. Bu transferde ise rakibimiz Parma.

Mutu için alternatifin Pandev olduğunu söylemiş Corvino. Ne de güzel söylemiş.. Pandev gelebilecekken Mutu'nun hala takımda olması ayrı bir skandal. Pandev için 15 milyon € civarı bir fiyattan bahsediliyor, Mutu da 13-14'e satılacak teklif gelirse, güzel ve masrafsız bir yenileme olur kadroda.

Son olarak da Pasqual'i ciddi ciddi istiyor Juventus, uygun bir fiyata kendisini satıp kaynak yaratabiliriz. 6-7 milyon €'ya versek iyi olacak.

Felipe Melo konusu ise çok derin bir konu, böyle satır arasında geçirilecek bir şey değil. İşin içinde minimum 20 milyon € var ve Inter'e gitmesi durumunda da Chivu'nun adı geçiyor..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO