4.06.2009

Not Defteri #22

  • Çok beğendiğim, hem telefonumun, hem de bilgisayarımın ekranını süsleyen son haftadaki Milan maçında çekilmiş Artemio Franchi fotoğrafımın Spor Servisi'nde yer ettiğini gece tekrarını izlerken öğrendim. Stadın eski ismi Comunale'yi Mehmet Demirkol doğru hatırladı da Fuat Akdağ için aynısını söyleyemeyeceğim. Takımın adı Mor Menekşe olduğundan mıdır bilinmez kendisi bağlantıyı bir şekilde kurup eski ismi yanlış anlayıp lale mi diye şaşkın şaşkın sorarken gülümsetti bir an :)
  • Not defterimin son sayfası yemek bloglarına nispet yapar nitelikteydi, aç olan varsa özürler dileyerekten henüz haberi olmayanlara şahhhane bir haber vermek üzereyim. Hatta şu an veriyorum o haberi : Burger King'de Turkcell'in indirimli menülerinde bir yenisi eklenmiş ve efsanevi bir kampanya olmuş. 2 tane Steakhouse Menü 14.50 TL bu kampanyada. Bilmiyorum insanlar hala neden yerlerinde oturuyorlar. Kaloriyse kalori, kiloysa kilo, bu kampanya bitene kadar Burger King evden sonraki ikinci adresim olacak.
  • Tomb Raider oynayasım var benim, açık net bir istek. Angel of Darkness hakkında iyi şeyler duymadım da Legend ve Underworld'ü öve öve bitirememiş insanlar. İkisi birden ayın 12'sinde ben Marmaris'e dönene kadar biter herhalde. Bitmezse de Haziran ayında Marmaris'te evdeki kotalı internetin canı yanacak, fatura biraz şişecek.
  • Sabah, dağa doğrusu öğlen uyandığımdan beri sol kolum ve bilhassa sol bileğim imkansız bir ağrıya teslim olmuş durumda. Uyurken cinnet geçirip tshirtü atıp camı da açmıştım, onun etkisi sanırım bu.
  • Alpha Bounce'a çok fena sardım, sanırım para verip 10 liraya 100 kapsül satın alacağım, olmuyor böyle. Amaçsız bir oyuna durduk yere bu para verilir mi bilmiyorum, çok saçma ve çok gereksiz bir durum ama yapacağım sanırım.
  • Sol kolumdaki durmak bilmiyor, yazmaya başlayınca iyice coştu. Solak olduğumdan zaten gün içerisinde daha aktif oluyor, iyice çekilmez hale geldi.
  • Finaller bitince İzmir'de bir şeyler yapmayacağız pek sevgili arkadaşlarım, bunu buradan da beyan edeyim size, herkesin önünde söylemiş olayım. Ben bu sınavlar bittiği an Kamil Koç'a gidip "Bu akşam veya yarın sabah Marmaris'e Rahat Hat hangi saatlerde var" sorunu soracağım, gelen cevaba göre en geç ertesi gün 13.30-14.30 gibi yola çıkacağım.
  • Şimdi ön bilgi vereyim. Babam dersanede çalışıyor, emekli öğretmen esasında da emekli olunca dersaneye geçti. Adı da Yarış Dersanesi. Neyse, olayımız ayrı. Bu dersane ekibi, ÖSS günleri Muğla'ya gidiyor, Marmaris sınav merkezi olmadığından. Sabah öğrencileri sınav yerlerinde görüp başarılarını dileyip Muğla Öğretmenevi'nin bahçesine oturuyorlar. Ondan sonra gelsin pideler gitsin börekler, öğleden sonra da Ula'ya, Gökova'ya veya Muğla'da bir yere gidip deliler gibi yiyip içiyorlar. Bunlara takılsam günlük alkol ihtiyacımı da karşılarım, yakın çevredeki en kritik, en güzel yerlerde yemeğimi de yerim. Geçen sene yapmamıştım bunu, bu sene yapmayı planlıyorum. Benden kaçışınız yok bu sene, baştan söyleyeyim, burayı mutlaka okuyanınız var biliyorum.
  • İzmir'de pek hoş olmaz da, Marmaris'te kullanmak için bisiklet mi alsam diyorum zaman zaman. Datça'ya gittiğimde de kullanırım oraya götürüp. Hem Marmaris'te çok işime yarar, çok kısa mesafelere bile yürümeye üşeniyorum ara sıra, güzel olur bu iş. Hafiften bahsetmeye başlayayım evde, kabul görmezse de alırım kendim bir yolunu bulup.
  • Bir sonraki not defteri sayfasında saçmalamak üzere diyerekten son noktayı koyayım buna da.
  • Burger King'in eski logosu şimdikinden çok daha tatlıymış, fotoğraftaki logo o oluyor.

3 yorum:

taksim dedi ki...

Ne güzel şey tatile gitmek ya..
:(

firat selcuk dedi ki...

marmaris tatil degil ki benim icin, yasadıgım yer :)

taksim dedi ki...

Gel abi değişelim 1 hafta şehirleri :D

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO