15.06.2009

Akıl Sağlığım Tehlikede!

Eylül 2009 benim için hiç iyi geçmeyecek, bunun sinyalleri yavaş yavaş veriliyor. Yaşayacağım coşkudan ötürü akıl sağlığımı kaybetmekten korkuyorum. İlk haber sürekli ertlenen ancak nihayet çıkış tarihi kesinlik kazanan Mafia 2'den gelmişti, Eylül 2009'da raflarda yerini alacak oyun. İlk oyun Mafia : The City Of Lost Heaven'ı şu gün itibariyle 5 kere bitirmiş durumdayım. Serinin 2. oyununu yıllardır bekliyorum günleri sayaraktan. Sonunda geliyor 3 ay kaldı. Şahane bir de web siteleri var, tam ekrana aldığınız zaman saçma bir zevk veriyor burada dolaşmak. www.mafia2game.com'dan göz atabilirsiniz kendisine.

Diğer haber ise Kurban'dan. Daha evvel yaz aylarından önce çıkacağı yolunda söylentiler vardı ancak Sahip ismini alacak 4. albümlerinin çıkış tarihi Eylül 2009. Yıllar süren bekleyiş bunda da sonlanmış olacak. Albümün bir konsept albüm olacağını da belirtmek lazım, bu da heyecanı iki üç kat arttırıyor.

Bu iki şeyin üstüne olur da 3. ve 4. gelişmeler de olursa ben o zaman aklımı yitiririm. Bu kadar çok beklediğim şeylere aynı zaman diliminde kavuşmamalıydım, arada hiç olmazsa 2-3 ay olmalıydı. Şimdi bunu dedim diye sevgili 2K Games oyunun çıkış tarihini bir daha ertelemesin tabii, hiç gerek yok bu tip gereksiz hamlelere.

2 yorum:

CaRtMaNtR dedi ki...

Ekimdede Call Of Duty 6 yada artık yeniden adlandırılan adı ile Modern Warfare 2 ve yine bu dönemlerde Max Payne 3'te gelecek sanırım

firat selcuk dedi ki...

call of duty 4'e kadar oynamıstım ama pek sevemedim bir turlu.. sonuna kadar gelemedim.. max payne'in de ilk oyunu deneyip vazgecmistim..

hic arastırmadım ama aklımı yitirmeme sebep olabilecek sey yeni bir vampire the masquerade oyunu olabilir.. bloodlines'ın tadı 5 seneye yakın sure gecmesine ragmen hala damagımdadır.. klanları ve ne is yaptıklarını nasıl islediklerini unutmamıs olsam tekrar baslarım da hepsiyle tekrar ugrasmak sıkıcı olur..

aslında hepsini gectim de.. arcanum 2 gibi bir olaya girerlerse o vakit ben bu dunyadan gocer giderim..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO