6.06.2009

2009/2010 Sezonu Formaları : Sevilla

Kötü forma nedir ve nasıl yapılır sorularımıza cevap verdiği için Sevilla takımına teşekkür ederiz.

Capel'in üstündeki için diyecek söz bulamıyorum, tamam Hırvatistan da böyle giyiyor ama küçük ve çok fazla kare barındırıyor o forma. Lens'in geçen sezon giydiği forma da güzeldi Hırvatistan formasına benzediği için. Ama böyle de kareli forma olmasın be. Sonra UEFA'ya kızıyoruz formaların arkasını düzleyip tasarımları bozdu diye. Sevilla'yı görünce kendilerine hak vermedim değil, bu ne lan.

Sanılmasın ki diğer fomaları beğendim, onlar da gayet kötü, gayet başarısız. Beyaza pek lafım yok da siyah ve kırmızımsıyı hiç beğenemedim. Kırmızı desek değil, pembe değil, turuncu hiç değil, tam arada kalmış bir ton. Siyah da dümdüz olup hiç tasarıma uğramayınca yas tutuyor gibi olmuş, karamsarlık var fazlasıyla. Belki siyah olan reklam gelince düzelir az çok.

6 yorum:

Hüseyin A. dedi ki...

Harbiden yaa birşeye benzemiyor :)

omega dedi ki...

Hadi Joma bir hata yapıp bu formaları dizayn etti, hadi yöneticiler direk onay verdi.Ulan bari şu formalardan ilki basılınca makinayı durdurur insan evladı.Yürek dayanmaz.Bu nasıl forma öyle...

DBergkamp10 dedi ki...

Capel'in üstündeki umarım önemli maçlarda giymezler, televizyonu kapattırıcı bir etki bırakabilir bende.

Adsız dedi ki...

bu ne ya

Çağdaş Yılmaz dedi ki...

bu kareli formalar en çok siyah beyaz renkler ile güzel oluyor, yanılmıyorsam boavistanin vardı böyle kareli formaları...harbiden bir boavistan vardı ne oldum ona...çıktılar mı acaba üst lige..

joaquinsanchez dedi ki...

renato hakem gibi olmuş..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO