2.06.2009

Unutulmayanlar #16

Türkiye-Azerbaycan maçında golleri izledim, neden pek ilgim olmadı. Canım Ailem'i izlemek çok daha cazip geldi açıkçası.. Golleri izledim dedim ama kaçabilirlerdi de, bilgi mesajları vaktinde gelince açtım baktım hemen ve tekrarlarına yetiştim, kadroyu da reklam aralarındaki izleyişlerimde takip ettim hep. Yorum ve dikkatle izleme gerektiren maç Fransa ile, o gün bir saniyesini bile kaçırmadan izleriz her zamanki gibi, sorun değil orası.

Neyse efendim, yine uçup gidip ana konuyu unutmayayım. Maçtaki bir reklam insanı bir anda çocukluğuna yolladı. Efsane marka Sportaç gözlerimizin önüne geldi birden. Futbola gönül vermiş her çocuğun bir tane Sportaç kramponu olmuştur, olmadıysa da olan birine ibretle bakmıştır. Nike bilmezdik, Adidas bilmezdik, varsa yoksa Sportaç'tı bizim için. Mahalle maçlarının fahri sponsoru Sportaç'ı bir kez de bu satırlardan anmış olalım..

3 yorum:

ygtylmz dedi ki...

Sportaçlarımız unutulmaz . Sportaç giymenin gururu bizlere yeter :)

AbSurDMaN dedi ki...

Ben Lig'den Sportaç'a bile terfi edememiştim, adidas ya da nike da neymiş, peh.

remarkable dedi ki...

benimde vardı gercekten kalite olurlardı işin daha güzel yanı babamda amatör kümede oynarken sportaç kullanırdı kendisi öyle söylüyor. Gerçi şimdilerde nasıldır bilmiyoruzda kalitesi bundan 10 sene 12 sene evvel iyiydi harbiden.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO