25.06.2009

Not Defteri #24

  • Yaz okulu 29 Haziran'da başlıyormuş. Ben 13 Temmuz diye tahmin etmiştim, iyi oldu böyle başlaması çünkü 14 Ağustos'ta bitiyor, 1.5 aylık tatil kalıyor yine bana. Diğer türlü Ağustos sonu bitecekti yaz okulu, kötü olacaktı.
  • Arkadaş tavsiyesi üzerinde Following'i indirdim, en sevdiğim isimlerden biri olan Chris Nolan'ın ilk filmi, deneyip göreceğiz, yorumunu da yazarım buraya.
  • Dün akşam Akyaka'ya gittim, pişman oldum geldim. Hatta olduk geldik, 3 kişiydik. Tüm gün evde oturup akşam 8'den sonra sazlıkların arasında balık ekmek yemeye gidersen sivrisinekler de seni yer değil mi ? Yedik ve kalkıp gittik, Akyaka'da denize karşı içme planını erteleyip Marmaris'e geri dönüp maçı izledik.
  • Nolan demişken, adam 39 yaşında(30.07.1970) ve kariyerindeki filmlere bakınca ileride neler izleyebileceğini tahmin bile edemiyor insan. 35 yaşında Batman Begins'i çekip, 36 yaşında da The Prestige gibi bir efsaneyi çekmek.. Tüm bunlar yetmemiş gibi 38'inde The Dark Knight'ı çekmek.. Bilmiyorum ne kadar ilerleyebilir daha, bunlar daha başlangıçsa bu adamın zirvesi neler olur tahmin bile edemiyorum..
  • Şu an penaltı atmak istiyorum, sebepsizce bir istek geldi. Topu beyaz noktaya bırakıp tam ortaya ve yerden vurup, kalecinin uçtuğu köşeden attığı hüzünlü bakışlarıyla birlikte golü bulmak istiyorum.. Çok şey mi istiyorum ?
  • Ayrıca yıl 2009 oldu, hala insan marshmallow bulamıyor ortalıkta, bu bir skandaldır. Kendim yapayım diyorum bu defa da mısır şurubu bulamıyorum. 2009 diyorum bak, ikibin dokuz. Yazının bulunmasının üzerinden 6.000 yıla yakın zaman geçmiş, teknoloji aldı yürüdü gitti ama bir insanoğlu burada 1 paket marshmallow alamıyorsa, hadi onu geçtim kendi başına bile yapamıyorsa bu skandal değil de nedir ? Soruyorum okuyuculara.. Marshmallow satmadınız, bari mısır şurubunu her yerde bulunabilir hale getirin ben de kendim üreteyim evde marshmallowumu.
  • Merhaba beni tanıyor musunuz ? 2 günde 4.5 litre Lipton IceTea Limon içen insanım ben. Su bile içmiyorum 2 gündür, abarttım olayı.
  • Ayrıca Superfresh'in Mozzarella Kroket'i, sen çok iyi bir gıda ürünüsün, sen çok başka bir yiyeceksin. Sen elma dilim patatesin kader arkadaşısın. Sen sarımsaklı mayonezin yakın dostusun.
  • Çok fazla saçmaladım ama burada kesmem lazım, yoksa başınızı ağrıtırdım daha da.. 2 gündür unuttuğum su faturasını yatırmam gerektiği aklıma geldi, ev halkı komple Datça'ya gitti, Marmaris'te tek kaldım, fatura bana bırakılmıştı unutmuşum.. Ayrıca bir de kredi kartını ödesem iyi olur çıkmadan önce, sonra unutuyorum son günü geliyor durduk yere gerginlik yaşıyorum.

2 yorum:

sinem dedi ki...

not defterlerinde baskın mevzu yemek :) kendimi gördüm :) oburluk çok fena çooook :)

firat selcuk dedi ki...

bu defa hic farketmemisim aralarda sacmalarken, yine yarısı yemek olmus.. az once de burger king'e gittim turkcell'in kampanyayla 2 tane steakhouse kaptım geldim.. king secimdi bir tanesi, bitti bile.. digerini sabah 7-8 gibi yatarken fırında ısıtıp yemeyi planlıyorum.. marmaris'te burger king'in 24 saat acık olması ve evime 5dkdan daha yakın olması yalnız kaldıgımda ilk adres oluyor bana :)

ayrıca steakhouse tek basına alınsa 13 lira tutuyor burada, normalden 1-2 lira daha pahalı sahil kesimlerindeki burgerlar.. turkcell sagolsun 2 tanesi 15 oluyor ama bu da bitti artık, haziran 30'da sona eriyor..

yorumda bile 1 sayfa yemek yazıverdim.. benim sonum iyi degil :D

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO