5.06.2009

Kart Görmekten Usanmayan Adam

Felipe Melo 2008/2009 sezonunda 26 lig maçına çıktı. 13 sarı kart ve 2 kırmızı kart gördü. Tarihte bir rekor oldu mu bilemiyorum ama bu sezon tüm arkadaşlarına açık ara fark attığı kesin. Daha önce oynadığı yerlerde bu tip kartları hiç görmediğinden yakınmış. İspanya'da kart görmediği pozisyonların aynılarında veya benzerlerinde İtalya'daki hakemlerin çok daha kolay kart gösterdiklerini iddia edip İtalyan futbolunu yeteri kadar tanımadığı için başına bunların geldiğini söylemiş. Bunun kendisi açısından ilk sezonunda bir zaaf olduğundan bahsedip önümüzdeki sezonlarda bunları yaşamayacağını iddia ediyor.

Ligin ilk yarısında bunlar olsa anlarım da daha sonra indirilen 5 maçlık cezayı ve 2 kırmızı kartı ligin 2. yarısında aldın be Melo, nasıl savunma bu ? Koca bir 19 hafta yetmedi mi ligi tanımana ? Suçunu itiraf etse, evet sert oynadım bilinçsizce kart gördüm dese itiraz etmezdik. Ancak böyle sığ bir savunmayla insanlara seslenince olmuyor, olamıyor.

2 yorum:

Consigliere dedi ki...

FM'de Viola ile oynuyorum.Kart görme konusunda sen bi de Gamberini'ye bak :)

firat selcuk dedi ki...

bende o kadar agresif olmuyor gamberini.. kırmızı kart gördü mü hiç düşünme 2 hafta maaşını kes, sesi soluğu kesiliyor, ne kart ne itiraz, şeker gibi adam denir ya aynen öyle oluyor :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO