6.09.2009

Championship Manager 2010

Görmüş olduğunuz bebek 11 eylül 2009 tarihinde piyasaya çıkıyor. Şimdilik demosu ile yetinebiliyoruz. Demoyu indirebileceğimiz yer ise burası : CM10Challange

CM 01-02'den ötürü sempatim var Championship Manager ismine, FM belki daha iyi bir hal aldı sonraları ama ben hala güncelleme yapa yapa CM 01-02 oynuyordum. Kaldı ki zaten yaklaşık 2 yılı aşkın bir zamandır da FM-CM oynamıyorum.

franchi en son Not Defteri'nde bahsedince gazı aldım, dur bakayım neymiş ne değilmiş neler varmış diyerekten bir kaç şey gördüm, en dikkat çekici detayı dil seçeneklerine Türkçe'nin eklenmiş olması.

En güzel yanı ise pre-order diye bir seçenek çıkartıp, Pay You Want diye yazmışlar eşşek kadar. İstediğiniz tutarı yazıp, 2.5 € daha PYW masrafı ekleyerek 11 eylül 2009 günü oyunu indirebileceksiniz. Bence gayet mantıklı bir olay.
11 eylül'den sonraki fiyat da 29.99 € olmakta... Bu tutarın içine Oyun, Menejer Not Defteri, CM Sezon Canlı ve Lig Posteri bulunmakta.

Yalnız demolardan şöyle bir şeyler gördüm ki, evlere şenlik duran top organizasyonları :


Neyse, biz oynamadan fazla yorum yapmayalım... Ben indirmeye başladım demoyu, gördükten sonra bir karalama daha yaparım. Bu arada boş durmayalım, bir kaç SS ekleyeyim.

9 yorum:

chito dedi ki...

daha şimdi kapattım oyunu. futbloglarda senin yazını gördüm. gece 1 saat bakınırım dedim ama saat 4:30 olmuş. düşün artık.

gillerprensi dedi ki...

demoda tüm özellikler yoktur sanırım. Demodaki eksikler nelerdir? İndirsem full oyun kadar zevk alır mıyım. Ayrıca cm 01-02 2010 güncellemesi ya da daha doğru bir ifadeyle datası olan var mı? Varsa çok hora geçer:D

alessio cerci dedi ki...

son 1-2 cm serisi gibiyse yüklemeye bile değmez bence.sizce nasıl fm nin yanına yaklaşabi mişlermi?

halk dedi ki...

türkçe seçeneği cazip gelse de cm'nin database'e güven olmaz diyorum...uslu uslu fm'yi bekleyeylim. muhafazakar olalım.

Bhut_Jolokia dedi ki...

Cm 10'u oldukça beğendim fakat Fm'den vazgeçeceğimi sanmıyorum. Görüşlerimi burada da yazmıştım isteyen bakabilir

http://www.cezasahasi.net/2009/08/cm-2010-hakknda.html

pink dedi ki...

Oyunu oynamadım ancak Screenshot'lardan anlaşıldığı kadarıyla her zamanki gibi bir CM rezaleti var ortada.Bu yapımcılar ne zaman adam gibi bir skin yapacaklar merak ediyorum.Son olarak FORZA FM!!!

steven_stiffler dedi ki...

FM'yi bekliyorum ama CM'yi de denemek istiyorum.

futbolvefenerbahçe dedi ki...

CM 94 yılından beri sürekli oyanığım bir oyundu. Ancak tabi FM sonrasıilk cazibesini yitirdi. Ancak yine de benim hatırlarımda yeri çoktur. Ama yaşasın SWOS siyorum yine de.

dt.ibo dedi ki...

duran top organizasyonlarında golü atan da yardımcı hakemmiş gibi geldi bana :))

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO