5.09.2009

Not Defteri #29

  • Alttaki postta görülüyor, albümler gelmeye başladı yavaş yavaş. The Resistance, Backspacer ve Sci-Fi Crimes sırasını bekliyordu ki yaptığım kontroller sonrası Sci-Fi Crimes'ın da "bazı raflarda" yerini aldığını gördüm. Saniyede 110kb ile benim olmakta şu an kendisi, 12 dakika kalmış ki az sonra Not Defteri'nin bu sayfasını noktalayınca o da tamamlanmış olacaktır.(Ekleme, saat 20.24 : Meğersem albümün çıkışı 8 Eylül'den 31 Ağustos'a çekilmiş. Ben de saf saf bekliyorum 8'inde Sci-Fi Crimes çıkacak diye)
  • CM 2010 alanlar kervanına ben de katıldım, onu söyleyeyim öncelikle. FM 2010'a ihanet etmiyorum zira 30 Ekim günü oyunu orjinal olarak aldıktan sonra ilk işim CM 2010'u bilgisayardan silmek olacak. 1.5 ay eğlendirsin bizi yeter..
  • Bitene Kadar ve Ben De İstiyorum'u ziyaret edin ara sıra, kaçmaması gereken ürünler oluyor arada. En son laptop soğutucu stand aldım, 3 tane fan var üzerinde. Pazartesi sabah kargolanacak, salı öğlen Marmaris'te olur.
  • Hazır bunlardan bahsetmişken, Bana Yolla ve Hediye Ediyor isimli yerlere de göz atın derim, bedavaya hediyeler kazanıyorsunuz her ne kadar 2-3 aydır bana bir türlü kısmet olamasa da. Yine de bir siteye girip 2-3 anket şıkkı işaretleyip bedava hediye kazanma ihtimali bile yeterli. Bana Yolla'da anket de yok, login olup basıyorsunuz banayolla butonuna, gerisi şansa kalıyor.
  • Resmen şu an burayı okuyanları fırsattan fırsata koşturuyorum ha. "Alın verin ekonomiye can verin" gibi düzenbazlıklar da yok üstelik, ben aldım siz de alın. Bir CD çantasını 56 liraya satıyor hepsiburada.com ve ben kargo dahil 33 liraya aynısını bir fırsat sitesinden alıyorsam tabii ki böyle herkeslere duyurmak istiyorum.
  • Şu olay da ne yalan, ne dolandır be... "Alın, verin, ekonomiye can verin", iyi güzel de hangi parayla verilecek o can ? Tamam sakız alınca üretenden dağıtana kadar herkes kazanacak, oradan kazanıp meyve alan bakkal köydeki çiftçi adama bile kazandıracak dolaylı yoldan da, zincirin ilk halkasında esnaftan o alışverişi yapması gereken memura sen %2 zam verirsen sakız bile alamaz onunla. Durduk yere sinirlendirecekler adamı.. Bir de kalkıp ekonomi bu reklamlarla canlandı diyecekler, görün bak 1-2 ay sonra medyada nasıl övecekler. Ekonomi dediğin her sene ekim-kasım aylarında hareketlenir, tam bu hareketlenmeden önce sinsi gibi reklamı yapıyorlar ki ileride nemalansınlar bu işten.. Nelere kaldık be arkadaş..
  • Bu arada albüm de inmiş... Onun da incelemesi gelir gece..
  • Bir oyuna başlayasım var, Spore'dan sonra ne yapsam karar veremedim. San Andreas'ı hiç oynamadım, ona mı sarsam diyorum. Yoksa The Godfather mı oynasam hazır Mafia 2 önümüzdeki yılın başına ertelenmişken. Yoksa eldeki bir kaç çeşit tycoon oyununa mı saldırsam.. Ya da nostalji yapıp Worms World Party'deki missionları mı yapsam tek tek. Bilemedim şimdi bak..
  • Oyun konusundaki kararsızlığımı görüyorsunuz, çözüm önerilerine açığım..
  • Şunu da ekleyeyim, Adana Demir-Livorno hakkında bir şeyler karalayacaktım ancak eldeki tek kaynak birbirinin kopyası haber siteleri olduğundan çaresizce kısıtlı bilgileri okuduk durduk..  Neyse ki Hüseyin(Anadolu'dan Futbol) var...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Oyun tavsiyesi: KOTOR - Knights of The Old Republic. Star Wars'u seviyorsan başından kalkamazsın bu oyunun, sevmiyorsan garanti veremem. Ayrıca The Godfather da müthiştir, film atmosferini birebir yaşatıyor. İkincisini oynayamadım daha. Roller Coaster Tycoon'u hiç oynamadıysan tavsiyemdir o da (1 ve 2, 3.sü yaramaz).

firat selcuk dedi ki...

star wars hiç sevmem.. godfather'ın dvd 2-2.5 senedir duruyor hiç yüklemedim.. roller coaster 3'ü oynamıştım sanırım.. 2 varsa oynayayım.. olmazsa da cruise ship tycoon ve holiday world tycoon oynarım..

bussballer dedi ki...

PES 4'te milan liverpool finalini canlandırabilir, FIFA 99'da galatasary ile şamp. ligi yolculuğuna çıkabilirsin.Yok futboldan sıkıldım diyorsan euroTruck var.avrupa yollarında direksiyon sallarsın.

Adsız dedi ki...

Bence KOTOR'u dene. Star Wars'u sevmiyorsun belki ama Bastila'ya aşık olursun garanti. Hastasıyım...

tanjue dedi ki...

Şu Deniz Gökçe'den daha fzla nefret ettiğim adam var mıdır acep? Eskiden yorumlarından dolayı nefret ederdim, Boğaziçi'ne geldim, hazırlık hocamın eski eşiydi ikisinden de nefret ettim. Sonra okulda hocayken bir kaç kez karşılaştık daha daha nefret ettim. Bu reklamlar sonrası hem reklamları yapanlara hem de kendisinde ağır ithamlarda bulunarak kapattım Deniz Gökçe defterini. Daha da çıkmasın karşıma bence tavsiye etmem...

CaRtMaNtR dedi ki...

Bir işletme mezunu ve finans sektörü çalışanı olarak şu ekonomiya can verin temalı reklamları gördükçe şu ülke neden 50 yıldır kriz içinde anlıyorum. Sözde bu ülkenin ekonomik politikalarında söz sahibi olmuş bu insanların bile para saçın su yolunu bulur demesi zaten sorunun çözümünden ne kadar bihaberiz net bir şekilde ortaya koymakta.

Oyun olarak Prototype, X-Men Origins Wolverine ve eski efsanelerden olup yeniden dirilen Wofenstein gibi oyunları tavsiye ederim ama ekimi bekle temiz temiz Modern Warfare 2'yi al kur 2-3 sene savaşlı silahlı oyunlara yüz verme demek pekte mantıksız gelmiyor :D

Beercholic dedi ki...

banayolla ve hediyeediyor iyiymiş.. forza worms world party :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO