26.09.2009

Livorno 0-1 Fiorentina

Bu sezon Fiorentina maçı izlemek kısmet olmadı bir türlü, bugünkü maçı da izleyemedim. Bir yolunu bulmak lazım bir şekilde. Sezon başı Freedocast'ten yayın yapılıyordu, Justin'e alternatif oldu dedik ama bir anda sırra kadem bastı oradaki maç linkleri. Bugün Jovetic takıma bir kez daha 3 puanı kazandıran isim oldu. Geçen sezondan çok daha hayati bir önem taşıyor Jovetic'in takıma olan katkısı. Maçın tek golünü penaltıdan attı 76'da. Bir de 84. dakikada kaptan Dainelli kırmızı kart gördü ikinci sarıyı alıp.

Bunlar da Jovetic'in maç sonu verdiği demeçler :

RAI : "Çok zor bir maçtı, bir çok fırsat bulduk ve maçı da haketmiştik doğrusu. Yönetim sorunu içinse endişe etmiyorum, her şeyin bir çözümü vardır."

SKY : "Daha fazla oynatılmam mı ? Sorun değil, o bölgede önümde Adrian gibi bir lider var. Liverpool'a karşı birlikte oynamayı çok isterim. Bu galibiyeti ise bugün doğum günü olan Andrea Della Valle'ye armağan ediyorum."

5 yorum:

Hüseyin A. dedi ki...

Anadolu'dan Futbol: 0 - Artemio Franchi: 1 :((

Benim de aklım bu maçtaydı Fırat hatta gol atsa Livorno hemen sana mesaj atacaktım :))

keyalcindag dedi ki...

Maçın son 20 dakikasını freedocastten takip ettim Barça maçının ardından. Şunu söyeleyebilirm ki Jovetiç'in kesinlikle ilk 11 çıkması lazım. Adam çok katkı yapıyor. Livorno özellikle golden sonra çok baskı yaptı. Tabi bunda kırmızı kartın da etkisi büyük. Ancak Viola tecrübesiyle vermedi o noktadan maçı.

Ali Arslan dedi ki...

o maçları izlemek istersen bir kaç site önerebilirim ..

myp2p.eu
iddaakazani.com

maç saatinde bu sitelerden her türlü maçı izleyebilirsiniz..

Fredocoast , justin , ustream , mogulus ..vb. veren kanallar varsa orda direk koyuyorlar.

firat selcuk dedi ki...

http://livetv.ru/en

ben buradan bakıyordum ama freedocast linkleri koymamaya basladılar.. tvuplayer'dan verdikleri link de calısmıyordu dun..

bu verdigin yerleri de not edeyim dursunlar kenarda, umarım haftaya calısırlar..

Kaan Eren dedi ki...

bende yukarıda belirttiğin siteden takip etmeye çalıştım ve aynı sorunlarla karşılaştım artık haftaya Fiorentina-Lazio maçı var yanılmıyorsam Ntvspor verir inşallah.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO