12.09.2009

Kesin Bi' Pislik Var

Mutu aldığı ceza konusunda elinin yettiği her yere uzanıyor. 17 yerine 16.9 ödese bile kar edecek, haliyle kimi bulsa görüşüp konuşup fikir alıyor. İyi güzel de kendisiyle çalışan isim Becali olunca ben işkillenmeye başladım. Mutu, avukatı ve menajeri(Becali) bizim başkanla(Andrea Della Valle) bir araya gelip görüşme yapacaklarmış. Başkan geliyor, sinsi Mutu geliyor, üstüne bir de Becali geliyor. Bu işin içinde bir iş var. Korkum şudur ki Becali bize bir şeyler kitleyecek bu Chelsea-Mutu olayında. Bizi çok işin içine katmaya başladılar çünkü. Olayla ilgimiz varmış gibi sürekli adımız geçiyor. Mutu-Chelsea halletsin, Fiorentina'ya ne oluyor. Böyle gergin gergin, sinirli postlar girdiriyorlar bana sabah sabah.

Ben reçeteyi de yazdım, hem Mutu'dan kurtuluş için hem de ceza konusu için. Satalım Arap yarımadasında bir kulübe yüklü bir bonservisle. En kötü ihtimal 10 Milyon € verirler Mutu için. Gelen bonservisi de Mutu'ya verelim hiç dokunmadan, gitsin cezasını ödesin onunla.

Bu iş iyice can sıkmaya başladı artık. Sonuçlansa da alakamız olmadığı halde biz de rahatlasak çok iyi olacak.

1 yorum:

K. A. dedi ki...

"Eski kulübü Chelsea'ye olan 17 Milyon Avro cezasına karşı Bükreş'te bulunan kendisine ait gece kulübünü vermeyi teklif etti."

Böyle bir haber okudum biraz önce. Haberdar edeyim dedim

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO