5.09.2009

Nasıl Yani atv ?

atv bugünkü maçta Milli Maçın Kahramanı ismiyle bir takım ödüller verecek. Ödüllerin açıklaması ise şu şekilde :

- "TÜRKİYE-ESTONYA MILLI MAÇINDA oynayan futbolculara oy gönderen katılımcılardan her 1000. (bininci) kişiye Maçın Kahramanı’ndan imzalı forma veya 14 Ekim’de TÜRKİYE’de oynanması planlanan Türkiye-Ermenistan milli maçına maç bileti..."

İmla hataları benim değil, siteden direkt olarak kopyaladım ki gösterdikleri özeni de paylaşmış olalım. Neyse konumuz belli oldu sanırım; koyu olarak işaretlediğim yere kafam takıldı benim. Türkiye'de oynanması planlanan derken ne demek istiyorlar merak ettim ne planıymış o. Maçı yurtdışında oynayalım diye bir plan var da bizim mi haberimiz yok ? Böyle bir olay varsa daha büyük skandal değil midir biz Ermenistan'a neredeyse tüm TBMM'yi ve devlet erkanını taşımışken onların gelmeyecek olması ? Ben böyle bir şeyin ihtimali olmadığına ve atv'nin olayı yanlış aksettirdiğine inanmak istiyorum. Ki bu basit imla hatalarını yapanlar bunu da doğru yazmamış olabilirler. Öyle bir anlatıyorlar ki sanki istesek ve planlasak o maçı Arjantin'de La Bombonera'da oynayabileceğiz. Tabii durum gerçekten de orada yazıldığı gibi değilse ve her şey atv'nin hatasıysa. Acaba diyorum "Türkiye'de" yerine bir şehrin adını mı yazacaklardı, Kayseri'de, İzmir'de veya başka bir şehirde diye...

4 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Maçın BURSA'da oynanması planlanıyor!

csyasoo dedi ki...

Dediğin gibi "Türkiye'de" yerine bir şehrin adı yazılacaktır büyük ihtimal.

Can dedi ki...

bende bloga gelen yüzbininci kişiyle sevişmeyi vaadediyordum. atv'ninki daha çekici ama. Ayrıca kesinlikle yanlış aksetmedir bu olay. Aynı benimki gibi. Bildiğim gibi başka bir seçenek yok ortalıkta.

Adsız dedi ki...

Biraz önce de maç kadrolarını özel bilgi olarak paylaştılar. Allah sonumuzu hayır etsin...

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO