11.09.2009

Menajerlik Oyunlarının Başına Gelen En Kötü Şey

CM2010 isimli saçmalıktan bahsediyorum başlıkta. Bir alttaki postta ve daha öncesinde os bahsetmişti oyundan. Ben yine umutsuzdum ama O resmen umut aşıladı oyun hakkında. FM çıkana kadar bizi idare etse yeter diyorduk ama onu bile yapamadı. 2.5+1 € verip toplam 3.5 € ödedim oyuna ve sabah indirdim. Kendisini silmemeye 15 dakika dayanabildim, 15. dakikanın sonunda sildim bitti gitti. Daha da uğraşmam sanırım kendisiyle. FM2010 çıkana kadar bizi yine FM2009 idare edecek, 1.5 ay boyunca İtalya'da oynanabilen en alt ligden bir takımı alıp onunla dindiririm FM2010 tutkumu.
Para ödeyip alacak olanlara tavsiyem hiç bulaşmamaları.. 25 TL'yi bunun orjinal kutusuna vereceğinize 1.5 ayda 50 TL daha biriktirip fotoğrafraki bebeği bekleyin daha iyi..

10 yorum:

koala dedi ki...

Artemio, bu kadar mı kötü oyun? En azından neden kötü olduğu hakkında birkaç kelam edersen sevinirim..

babayaro dedi ki...

patchini de kurmuş muydun?

tam saha dedi ki...

Bazı şeyler vardır sürekli aynı hataya düşeriz, ki biliriz hemen hemen ne gibi bir sonuçla karşılacaşağımızı. İşte cm 2010'da da durum aynen böyle. Bile bile aynı hataya düşmeye devam ededuralım, fm 2010'u da sabırsızlıkla bekeleyeduralım. Bir daha cm'ye bulaşan top olsun mu? :)

gokmenoz dedi ki...

demosuyla belli etmişti zaten cm10. piyasaya erken sürüp para kazanmak istediler işte. fm10 için dediğin 50 milyon internet üzerinden sipariş mi yoksa d&r'da falan alabileceğimiz fiyat mı?

Burak Eken dedi ki...

Ben de "Simulasyon oyunlarının başına gelen en kötü şey" şeklinde bir başlıkla, FIFA 10 denen saçmalıktan bahsetmeyi planlıyorum. :)

Ernest J. Garnest dedi ki...

Bu düşünceni oluşturacak tam olarak ne problemi var oyunun ?

Taylan Özgür Topçuoğlu dedi ki...

Yanlış düşünüyorsunuz bence :) Sorun enyse söyleyin yardımcı oalyım :)

judas dedi ki...

franchi keşke bir iki argüman sunsaydın da neden kötü bilseydik ha bide üstteki arkadaşlardan biri fifa 10 saçmalık gibisinden birşeyler demiş ben mük-kemmel buldum pc versionunu herkese tavsiyedir.

Adsız dedi ki...

oyun bence kötü felan değil üstelik en ince ayrıntısına kadar düşünülüp yapılmış bir oyun daha önceki yorumumda yazmış olduğum gibi oyun mükemmle tasarlanmış sadece FM oynayan biri için sudan çıkmış balığa dönüyor insan çünkü alışık değilsin böyle bir oyuna 15 dakika yerine 16 dakika beklemiş olsaydın bence silmezdin oyun o kadar teferuatlı ki en az 10-15 maç yapana kadar çözemiyorsunuz dediğim gibi tek kusuru ( belki benim pc de sorun) oyunu açtıktan sonra oyunun kurulması bi 10 dakika zaman alıyor ve sonra oyun gayet iyi akıyor...denemeliziniz bence zor gelecek fakat 16 dakika bekleyin derim ben..:)

os dedi ki...

Ayrıca oyunda LAN desteği olmaması da takdire şayan bir özellik :))

ayıp yaa, milenyumu 10 geçe böyle şeyler..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO