1.09.2009

Savio Nsereko Fiorentina'da!

Transferin son gününde Kuzmanovic'in gidişine üzülürken ufak çaplı bir bomba patlattık. İşe yaramayan ve zamanında 5.2 Milyon €'ya PSV'den alınan Da Costa'yı West Ham United'a yolladık. Karşılığında ise Almanya Ümit Milli Takımı'nda da oynamışlığı olan Uganda doğumlu Savio Nsereko'yu aldık. Savio'yu ileride gönderirsek transfer ücretinin %50'sini West Ham'a ödeyeceğiz. Sezon boyu hiç oynamayacağı neredeyse garanti olan bir ismi yollayıp yerine böylesine potansiyeli yüksek bir oyuncuyu kazanmak müthiş oldu. 3 aylık transfer döneminin 2.5 aylık dönemi kabus gibi geçmişti, son gün yüzleri güldürmeyi başardılar. Hem ekonomik anlamda hem de kadro anlamında nokta atışı oldu bu.

Boca'nın 18'lik savunmacısı Munoz ise sakatlığı yüzünden mor formayı giyemedi. Ocak ayında yeniden görüşülecek. Ayrıca Eduardo Salvio transferi de son güne kadar beklendi "belki olur" diye ama istenen yüksek ücret çıkmaza soktu o işi.

6 yorum:

Beercholic dedi ki...

savio, bizde kısıtlı süre oynayıp bulduğu şansı iyi değerllendirememişti. ancak potansiyelinin yüksek olduğu doğru. okuduklarıma göre manuel da costa'da aynısı. sizde kısıtlı süre oynayıp iyi değerlendirememiş ancak potansiyeli yüksek diyorlar. hayırlı olsun iki tarafa da.

Can dedi ki...

Eduardo Salvio konusunda Lanus taraftarı arkadaşım çok iyi şeyler söyledi; dahası takımın çok fazla satmak niyetinde olmadığını söyledi. Transferin son gününe kalması da Lanus'un fiyat yükseltmesinde etkili sanırım. Arkadaşın yolladığı linklerden baktığım kadarıyla kapanın elinde kalır bu adam.

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

ben arjantinli bir arkadaşımla konuşmuştum, bu salvio hakkında, lanus un en büyük futbolcusu olduğunu ve taraftarın en sevdiği isim olduğundan yönetimin satmaktan korkacağını söylemişti...ondan gelemez bu adam...

Can Comertoglu dedi ki...

Bu yilin Subat'inda bahsetmisim kendisinden... Teheeey...

http://www.keyifarasi.com/2009/02/nsereko-olduguna-bakmayin.html

Iyi transferdir, iyi...

steven_stiffler dedi ki...

Zola Savio'yu çok hevesli almıştı.Çok fazla oynatmadan yollaması şaşırtıcı...Potansiyelli bir oyuncu çünkü ve bildiğim kadarıyla birkaç mevkide oynayabiliyor.

os dedi ki...

bolt'un öz biraderi gibi duruyor bu.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO