10.09.2009

Başarılar Hepinize : Kewell, Keita, Elano, Baros...

Maç hakkında yazasım yok, zira yazacak herhangi bir şey de yok. Bosna'ya play-off maçlarını geçebilirse Afrika'da başarılar dilemek geliyor elimden sadece.

Gökhan Gönül kendini kahraman ilan etmek için sağ dipte defalarca çalıma gitmeyip kişisel oynamasa.. Arda 4 adamı geçmişken 5. adamı nasıl geçerim derdine düşmese de pasını verse.. Sercan ve Semih topu düzeltmeyle uğraşıp zaman kaybedeceklerine ayaklarına gelen topu tek hamlede içeri yollasalar. Onlar onu yapsa, bunlar bunu yapsa diyene kadar Belçika'yı içeride yensek olmaz mıydı ki.. Hepsini geçtim bugün 1-0'dan sonra rakibi üstümüze çekip saçma saçma hızlı hücum denemeleri yapmayıp bildiğimizi oynasak kazanamaz mıydık ?

Kewell ve Keita seneye Güney Afrika'da olacaklar seneye.. Bu isimlerin yanında seçilirse Elano, Çek Cumhuriyeti son 2 maçında play-off vizesi alabilirse Baros, yine seçilirse Leo Franco gibi 5 sarı-kırmızılı isim başta olmak üzere orada oynama şansı bulmaları durumunda Tello, Güiza, Andre Santos, Sivok, Lugano gibi isimlere teker teker başarılar dilerim şimdiden..

5 yorum:

Gökhan dedi ki...

Baros ve Sivok zor gözüküyor da Holosko gidecek heralde 2010'a

ziggytheking dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
firat selcuk dedi ki...

ciddi ciddi dunya kupası sansı olan holosko'yu da yazmamısım ben buraya ? madem ayar verilecek bari haklılık payı olsun..

anadoludan giden adamlar da olacak.. djite de gidebilir kewell'ın yanına.. tum takımların kadrolarını arastırıp tek tek yazmadım ki ben, aklıma gelen ilk 4-5 ismi karaladım oraya..

Gökhan dedi ki...

@ franchi

sanırım bana karşı değil silinen yorumu yapana karşı yazdın o yorumu ama yine de emin olmak istedim :)
eğer benim içn yaptıysam zaten ben eleştiri ya da başka bir şey için dememiştim holosko nun gidiyor olmasını sadece gözünden kaçtı heralde diye ekledim.

firat selcuk dedi ki...

evet, silinen yoruma cevap vermistim, seninkiyle ilgili degil :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO