24.09.2009

Başkan Della Valle İstifa Etti!

Ne yazık ki beklenen oldu ve başkan Andrea Della Valle görevi bıraktı. Sabah toplantıya girdi yönetim kurulu, Türkiye saati ile 13.40 civarında toplantı bitti ve 5-10 dakika içinde istifa duyuruldu. Üstelik Andrea Della Valle Floransa'da bile değildi bu toplantı sırasında, Milano'daydı ve telefondan konfreans görüşme sayesinde toplantıya katıldı. Toplantıdan yeni bir başkan ismi çıkmadı, başkan yardımcısı Mario Cognigni başkanlığa getirildi Andrea Della Valle'nin tüm yetkilerine sahip olarak. Vekaleten mi duracak yoksa yeni bir isim belirlenecek mi o konuda %100 net bir açıklamaya rastlamadım. Sezon ortasında köklü değişiklik yapılmaması adına yeni bir başkan seçilse bile bu sezon sonuna bırakılacak gibi.

Andrea Della Valle'nin kardeşi Diego Della Valle kulübün hisselerini aldığında yeni iflas etmiş bir efsane kulüp olarak alt liglerde sürünmekteydik. Bugün yeniden Şampiyonlar Ligi'nde saygı duyulan bir takım konumuna gelmemizde bu ailenin katkısı her şeyden fazlaydı. Neyse ki bu istifanın ardından büyük bir kaos ortamı oluşmayacak, her şeyin kontrol altında olması sevindirici biraz. Mevcut olan 2 büyük projenin askıda kalmayacağı açıklandı, Floransa Belediye Başkanı Matteo Renzi de bu projeleri destekliyor. Yeni başkanla da uyum içinde olup Fiorentina'ya sınıf atlatacak projeleri tamamlamaya çalışacaklar. Andrea Della Valle de özellikle Fiorentina Köyü projesi için Renzi'ye desteklerinden ötürü teşekkür ediyor.

İlk bilgiler böyle, şimdi gözler Andrea Della Valle'nin detayları belirteceği mektubuna çevrildi. Gözüm haber siteleri ve resmi sitede, yeni bilgiler geldiği anda eklemeler yaparım buraya..

2 yorum:

siriusjames dedi ki...

İki büyük proje nedir?

firat selcuk dedi ki...

birisi stad, digeri de fiorentina köyü..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO