4.09.2009

Galatasaray Taraftarının 2XL Forma Sıkıntısı

2XL formanın olmamasının 2 sebebi olabilir.
1- Çok satılmayacağını düşünerek diğerlerine göre daha az sayıda üretilmiş olması.
2- Taraftarımızın iri kemikli arkadaşlarımızdan oluşması.

Aşağıda göreceğiniz üzere bütün formalarda 2XL stoklarda bulunmamakta.

MAJESTY
BEYAZ

PARÇALI TARAFTAR

PARÇALI

Bu söylediklerim GSStore.org'daki stoklara göre, mağazalarda durum nedir bilemiyorum. Store olmayan iller için biraz daha dikkat edilse buradaki stoklara, çok daha iyi olur.

Ayrıca Majesty formanın da uzunca bi süre stoklarda olmaması bence zararlı oldu. Hazır başarılı ve güzel giderken, rüzgar arkamızda gazı almışken tezgahları boş bırakmasak çok daha iyi olurdu.

11 yorum:

csyasoo dedi ki...

GS tarihinin en çok satan forması geçen seneki Turuncu forma imiş.

Mor forma ise şimdiden turuncu formanın 3.5 katı satılmış.Stoklarda yok ama sipariş verilmiş.En kısa sürede yerini alacak storelarda.

Nerden mi biliyorum Fanatikden:D

Fanatik diye önyargı oluşmasın buyrun Gs Store'dan en yetkili 2 kişi
http://video.fanatik.com.tr/Default.aspx?VideoID=28702

Can dedi ki...

Size olayı değişik bir mevzu. Ben medium alsam Roma forması gibi oturuyor. Large alsam rapçi gibi oluyorum. İşin enteresanı formaya göre de değişiyor. Bir türlü tutturamadı hediye olarak alanlar.Banada acınsın; ara boy bişeyler çıksın.

firat selcuk dedi ki...

@can,
benzer problem kilo almadan once bende de vardı.. M biraz ufak, L de fazla buyuk duruyordu uzerimde.. Simdi L tam olması gerektigi gibi muthis oluyor o ayrı, vucudu saracaksa sarıyor, kalıbı alacaksa alıyor.. sanslıyım hafiften ama gecen seneye kadar cok dertliydim.. once S ve M arasında bir bedene ihtiyacım oldu sonradan M ve L arasına.. bu tempoda gidersem yakında L ve XL arası problem yasarım ki hic istemiyorum :)

sonucta, ureticilerin M-S arası olmasa bile M-L arasında bir ara beden turetmeleri lazım..

Burak Eken dedi ki...

2005-2006 sezonunda aldığım M forma üstüme tam oturuyordu. İki yıl sonra, 2007-2008 sezonunda aldığım L forma da üstüme tam oturuyordu. Eğer 2006-2007 sezonunu pas geçmeseydim, benzer bir sorun yaşayabilirdim. :)

anonim dedi ki...

Demek ki Galatasaray taraftarı olarak bize düşen; sandıklarda sakladığımız el işi, göz nuru, 80'ler yadigarı eski taytlarımızı ve bandanalarımızı yanımıza alıp, tozlu raflardan çıkardığımız "Modern Talking" kasetleri eşliğine stepimizi yapmak, kilolarımızdan kurtulmak.

"You're my heart. You're my soul." Hop!

Can dedi ki...

@franchi
abi ne çektiysem bu garson boy geyiğinden çektim. Store'a gidip tüm formaları deneyip hiçbirini alamadan çıkmaktan bıktım.Yazarken gözlerim doldu.

@Alamet-i Fa®ika
sabah sabah yardın beni.Ama yeni trend Ebru Şallı ile yoga.

anonim dedi ki...

@Can

Şallı Mallı kesmez bizi. Biz, Richard Simmons'larla büyüdük.

http://www.meltyourfaceoff.net/wp-content/uploads/2008/12/richard-simmons-2.jpg

Adsız dedi ki...

parçalı rep le parçalı jersey in ne farkı var da arada 37 lira fark var sorabilir miyim

firat selcuk dedi ki...

@adsız,
rep yazan replica demek adı ustunde.. kulüp logosu, galata sarayı efendileri logosu gibi şeyler kumaşla butunlesik oluyor.. kumasın uzerinde desenmis gibi yani, kumasın orasını o sekilde boyamıssın gibi.. arma mesela oyle 3 boyutlu degil, G ve S harfleri kabarık degil, kumasa dikilmis veya sonradan basılmıs degil.. ya da clima cool gibi kumas ozelliklerine de sahip degil o forma..

yani kalite anlamında ciddi fark var.. pahalı olan orjinal mac forması oluyor, sahada futbolcuların giyidi.. replica yani ucuz olan da dumduz baskısı veya dikisi olmayan basit bir tshirt gibi..

umutation! dedi ki...

Dün sabah M.köy store'dan mor XXL forma aldık. Ama İ harfi kalmadığı için parasını ödememize rağmen isim yazdıramadık. Sabah gelmişti söylediklerine göre yeni formalar, ancak mor M forma yoktu, nasıl yeni gelmiş anlamadım. sadece L XXL gelmişti.

Tshirtler de o kadar dandik ki anlatamam, şu işe bakan bir yönetici tanıyorsanız ayrıntılı bir mail yazmak istiyorum...

CaRtMaNtR dedi ki...

Fenerbahçe'nin forma üretiminde 4XL ürünlerinden bol bol üretilmesi (babam sağolsun kendisine alırken bir çok yerde bizzat gözlemledim) Benim geçen sene turuncu formanın 2XL'ını zor bulmam sinir ediyor beni. Hayır yapın geniş geniş büyük beden insanlarda rahat giysin bunu fark etmek bu kadar zor mu anlamıyorum ki

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO