24.09.2009

Türkçe FM 2010

Sinan(extensor) ve Uğur(pc lion) durumdan bahsetmişti, ben de yazayım dedim katkım olur belki diyerekten. Bir kaç kişi bile kazandırsak kardır. %25'e dayanmış durumda verilen sözler. Ben bu satırları yazarken 2433 kişi imzayı atmış, geriye 7567 kişi kalmış durumda. Sağ tarafta menünün tepesine ekliyorum bunu, orada asılı kalsın ki unutulmasın.

Hala imza atmayanlar varsa buraya alalım.

6 yorum:

alessio cerci dedi ki...

hiç sanmıyorum ya yine de sözümüz söz tabiki de yeterki çıksın.ama cm bile sadece fm deki bu eksiklikten faydalanıp türkiyede biraz öne geçebilmek için türkçe seçeneğini sundu bu sene.fm nin böyle bir şeye ihtiyacı da yok.zaten açık ara en iyi managerlik oyunu.

cankalender dedi ki...

Oyun Türkçe olabilir ama ben söz veren herkesin alacağını sanmıyorum. 10bin kişinin %20 si alsa bile iyidir.

Ben de attım imzamı inşallah Türkçe çıkar, yoksa kurup da 2010 oynayacağım falan yok :)

firat selcuk dedi ki...

ben de turkce yapılsa bile ingilizce oynamaya devam edecegim :) zaten turkce dil dosyalarını hic indirip de kullanmadım fm icin.. ama bu ulkede turkce olursa oyunu orjinal olarak alacak kisi sayısı da artar, her sene orjinal alan biri olarak da destek olmak lazımdı..

umarım oyun turkce olur ve cok daha genis bir kitleye ulasılır.. turkce'den daha az konusulan dillerde bile cıkıyor oyun, bizim neyimiz eksik..

ermanislim dedi ki...

98 senesinden beri managerlik oyunu oynuyorum, 2000'le birlikte cmye başladım bu iki şirketin ayrıldgndan beri fmye dewam ederim. eğer olursa süper olur ortalama günümün 3 saatini fm'de geçirdiğimi varsayarsam türkçe olursa bu 5-6 saate çıkabilir :) fm için kız arkadasımdan ayrıldım, bazen arkadışımla az gorusmeye basladım , bazen sosyal çewremden uzaklastım, pişman değilim =D bundan sonra yine uzaklasırım, fm seviyorum ulan seni =D

Nitin Gupta dedi ki...

Bende imza attı, Türkçe çıkarsa alırım... Bu kısır bir döngü, ben Turksportal'da takıldığım takım incelemesi yaptığım hatta data girdiğim zamanlardan beridir herkesin klasik lafı '' Türkçe çıksın alırım''dı, 10 bin kişi imzalayınca Türkçe'mi çıkartacaklar mış?

Sadece, bunu Si Games'e göstermek için yapıyorlar. Si Games'te diyordu ki orjinal oyun almıyorsunuz, niye Türkçe yapalım?

Oyunun çıkmasına az bir zaman kaldı, bu dakikadan sonra hazır dosyalar yoksa bu sene Türkçe olmaz ama seneye olabilir bir ihtimal.

Adsız dedi ki...

walla ben 20-30 tl oyuna veremem bizleri bir nevi şantajyapıyorlar şimdiye kadar TR yama ve ingilizce oynadım bize şantaj yaparlarsa benim azimli ve bi o kadar zeki vatandaşım her zaman olduğu gibi bir yolunu bulup TR yama yapar ona bizler yine bişe kaybetmiş olmazyız kaybeden onlar olur CM2010 TR çıkardı çünkü ipe ipe onlarda çıkaracak kısaca az veya çok TR orjinal satarlarken millet CM ye yönelecek varsın çıkarmasınlar günde 3-5 saatimi çalardı bu saatten sonrada ya FM oynama yada ingilizceye veya TR yamasıyla oynamaya devam ederim.. saygılar..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO