19.07.2009

19 Temmuz 2009

İçenleri bilemem memnun olan vardır olmayan vardır, hayatımda bu pisliği ağzıma sürmüşlüğüm yok. Bu yüzden bizler için gayet güzel bir döneme girmiş olduk. İçkimi içerken yanımdaki güruhtan yükselen bulutun ortasında kalmayacağımı, dışarıda kapalı bir mekanda maç izliyorsam ilk devrenin sonu bile gelmeden gözlerimin kan çanağı olup ağlıyor gibi gözyaşı dökmeyeceğimi, oturduğum bir yerde sırf kış günü ve içeride sigara içiliyor diye dışarı çıkıp buz gibi havada temiz hava almak zorunda kalmayacağımı ve daha bir çoklarını bilmek huzur veriyor, mutluluk veriyor.

Hemen tepkiler gelecektir, içmeyen bilemez, içmeyene böyle konuşmak rahat diye. İyi de hiç kimse annesinin karnından sigara içerek çıkmadı, hiç bulaşmasanız şimdi bu yasakla ilgili derdiniz de olmazdı.

8 yorum:

Zoma dedi ki...

Maç yayınlayan mekanlar cidden yasaklayacak mı bunu? Müşteri kaybından korkup izin verebilirler gibi geliyor bana. Gerçi yasayı tam incelemedim, nasıl yaptırımları var bilmiyorum.

Mithra dedi ki...

5600 tlciğe kadar çıkan bir yaptırımı var.Mekanın sahibi tiryaki bile olsa izin vermez böyle bir yaptırıma.Valla ispilerim hee.İçmesin kimse.Leş gibi bir de kokusu var.Ne anlıyorsunuz arkadaşım.İlla ağzınıza bir şey sokacaksanız şeker yiyin.Rocco Lolipop var.Ohh mis :D.Sigaraya karşı biri olarak ben de mutluyum efendim.

Ögeday Karabulut dedi ki...

Tek kelime ile mükemmel oldu bu uygulama.

Adsız dedi ki...

İyi oldu iyi. Biraz da biz rahat edelim artık.

hadizlow dedi ki...

mükemmel bir uygulama. Barlara giderken en pis ve eski kıyafetlerimi giyerdim nası olsa leş gibi sigara kokacak diye. Umarım yasağı uygularlar.

AbSurDMaN dedi ki...

Ben de sigara içmiyorum, yasadan da memnunum ama 3 aya kalmaz bu yasağı takan kalmaz.

Beercholic dedi ki...

Sigara içip te bırakmışsanız bu meretin ne kadar pis bir şey olduğunu daha iyi anlarsınız. İnşallah bu yasanın arkasında durulur.

Karnivor dedi ki...

bu yasak kan döker.
hükümet düşebilir.çok riskli.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO