30.07.2009

Hezimet : Fiorentina 0-3 PSG

Hazırlık maçlarında daha iyi rakiplerle karşılaşmalıyız diye yazıp çizmiştim burada, bu lafı bana yedirdiği için sportif direktör Pantaleo Corvino'ya şükranlarımı sunarım. Melo'yu sat, Santana'yı, Semioli'yi göndermeye çalış, bir sağ bek alama 2 aydır, Melo'nun yerini doldurma, bas bas bağıran forvet eksikliğini görmezden gelip sonra dalga geçer gibi Castillo'yu al...

Yazıklar olsun be arkadaş. Takımın yediği 3. golü düşündükçe gözlerim kararıyor. Sessegnon dalga geçer gibi aralardan girdi çıktı darmadağın etti sağ kanadı ve Luyindula boş kaleye yuvarlardı topu. Bu kadar aciz bir Fiorentina görmedim ben son zamanlarda. Sağ bek kırmızı alarm veriyor, Gilardino'ya bir şey olsa gol atacak adam yok, orta sahada Montolivo ve Kuzmanovic'in arasında durup savunma bağlantısını yapacak bir adam yok Melo'nun yerine. Kağıt üzerinde 1 tane wonderkid, 1 tane en üst düzeyde kaleciye ve İtalya Milli Takımı'nın orta sahasında Pirlo'nun partnerine sahibiz ama sonuç sıfır, kocaman sıfır. Bu adamların yanını dolduramazsan 4-5 kişiyle bir adım ileri gidemezsin.

Eboue transferi 2 gündür 2 Milyon £ fark yüzünden tamamlanamadı. Biz ki 21 Milyon € aldık Melo transferinden, bu nakitten yararlanamayıp şu farkı mesele ediyorsak derin derin düşünmek gerek. Böyle bir saçmalık, böyle bir zihniyet yok.. Kuzmanovic'i, Jovetic'i bu takıma kazandırmış Corvino bunamaya başladı sanırım bu sene, başka açıklama yapamıyorum.. Çok doluyum çok.. Şu maçtan sonra ayrı bir değerlendirme lazım, maçta daha fazla yazacak bir şey yok çünkü. Uzun uzadıya analiz yapmaya kalkarsam 7 aydır süregelen gerizekalı zihniyetine dem vurup yoldan çıkacağım, küfürler havada uçuşacak ve hoş olmayacak bu takdir edersiniz ki.. Sakin bir zamanda uzun uzun yazarız Fiorentina'nın saha dışında nasıl yokuş aşağı gittiğini..

Ekleme : Yorumda Çağrı(Chao Grey) söyleyince aklıma geldi, Paris'in ilk gölünü Mevlüt Erdinç attı. Tamamen kendi çabasıyla attı bu golü, takımdaki yerini sağlama almasına yardımcı olacak bir goldü.

5 yorum:

Temur dedi ki...

al benden de o kadar. Milan'ımın durumu Fiorentina'dan daha beter. Resmen bitkisel hayatta takım. Birisinin fişi çekmesi bekleniyor.

Adsız dedi ki...

Maçı izledin mi?

firat selcuk dedi ki...

izledim.. keske izlemez olaydım..

Adsız dedi ki...

Mevlüt'ün golü nasıldı? Kızma ama :)

firat selcuk dedi ki...

natali'den topu kaptı topla cıkarken.. sonra kostu topu surdu depar atarak, 1'e 1'de attı golu..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO