10.07.2009

2009/2010 Sezonu Formaları : Fiorentina

Formanın görülen ve kesin olan ilk fotoğrafı bu, göğsün ortasından ufak bir kare almışlar. Bu görüntü resmi kaynaklarca yayınlanınca alttaki iki formanın önümüzdeki sezon formaları oldukları kesinleşti sanki.
Bu gerçek fotoğraf, geçen sezonki saçma formadan sonra bir kaç oynamayla bu sezon daha güzel bir forma çıkmış ortaya. Çok düz ve çok kötü çizgileri vardı geçen sezon formalarının. Logonun ortada olması da hep beğendiğim bir şeydir, bu da formalara bir kaç artı puan daha vermeme sebep oluyor.
Bu forma ise üsttekinden yola çıkılıp photosopla renkleri değiştirilmiş olan deplasman forması. Muhtemelen tek tasarım ve 3 farklı renk düzeniyle çıkacak formalar.

Üşenmeyen birisi, olur da iç saha formasındaki morun yerine kırmızı, altın sarısının yerine de beyaz rengi uygulayıp 3. forma olarak çıkması muhtemel kırmızı formayı tasarlarsa burada ona da yer veririz.

3 yorum:

L dedi ki...

şöyle bir şey var ama, aceto yer verdiğine göre, aslı vardır diye düşünüyorum:

http://3.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/SlcIGTywcNI/AAAAAAAAP4w/2LPUHEgc69E/s1600-h/96.jpg

firat selcuk dedi ki...

onu ben de gordum ve oraya yorumladım.. o kırmızı forma bir taraftar tasarımı.. galatasaray formaları nasıl ki ultrAslan forumda tasarlanıyor tamamen keyfi olarak, bu da oyle bir forma olarak duruyor simdilik..

resmi sitenin psg macı tanıtımı ve forma tanıtımını iceren fotografında goruldugu uzere takım logosu gogusun ortasında.. bu acıdan bakınca kırmızıda da aynısının olacagını dusunmek gerek..

dioxide dedi ki...

lotto ile olmuyor bu iş ya

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO