7.07.2009

Corvino'dan Al Haberi !

Fiorentina'da bizdeki futbol şube sorumluluğu görevini yürüten Pantaleo Corvino bugün Natali'nin imza töreni sonrası basının karşısına geçip soruları cevapladı. Transfer hakkında da bol bol konuştu, gelen sorulara bir bir cevap verdi. Videoyu de izledim ki kendisi biraz gergindi, zaman zaman sesi çok yükseldi. Geçelim ayrıntılara..

Fenerbahçe'nin ilgilendiği söylenen Vargas konusundaki soruya "Vargas için hiç teklif almadım." diye cevap verdi. Pasqual ile sözleşme yenilemek üzere olduklarını belirtti, 2 yıllık bir teklif yapıldığını ve anlaşmanın sağlanacağını söyledi. "Yapabileceğimiz en iyi teklifin ne olduğunu biliyor ve kabul etmezse ayrılacak" diyerekten Pasqual'e mesajı verdi.

Forvet transferine de şöyle açıklık getirdi : "Gilardino'ya partner veya alternatif olabilecek bir ismi bulmak kolay değil. Eskisinden fazla oynamaya ihtiyacı olan bir isim alırsak Acquafresca gibi olmalı. Eğer tecrübeli olacaksa da Crespo gibi olmalı."

Mutu'nun da şu an için bir yere gitmeyeceğini kara haber olarak taraftara veriyordu. Dainelli için de gitmek isterse oturur konuşuruz dedi kendisi. Ağustos sonuna kadar herşey olabilir dedi de böyle açıklamalardan ben sıkıldım artış. X tarihine kadar her şey olabilir. Evet olabilir, dünya bu, yarın da transfer olabilir 90 yaşına kadar Fiorentina forması da giyebilir, her şey olabilir, nedir yani...

4 yorum:

LaCatolica dedi ki...

barcelona'nın frey'i alacağı doğru mu?. eğer doğruysa vah fiorentina'nın haline. bu adam geçen sene en az 5 maç kurtardı takıma

Jackie Brown dedi ki...

selamlar , an itibariyle blogunuzun en yeni üyesiyim :)

hemen bir soru sormak istiyorum vargasın TÜrkiye'ye gelme ihtimali gibi bir şey söz konusu olabilir mi ?

Benim bildiğim vargas 1 senedir Fiorentina'da sanmıyorum ki satsınlar...

Ama yine de size bi sorayım dedim...

Teşekkürler.

xanetia dedi ki...

felipe melo juventusa gitti diyorlar.bakalim neler olacak. fiorentina nin samp. liginde basarili olabilmesi icin 4 tane transfere ihtiyaci var bence. defansa natali alindi ama ust duzey oynayabilecek bir oyuncu degil. frey-sagbek-gamberini-stoper-vargas-ortasaha-melo-montolivo-jovetic-mutu-gilardino. sag bek stoper ve orta sahaya ihtiyaclari var eger melo da giderse 1 transfer daha lazim. yoksa fiorentina en fazla 2. turu gorur.birde yedek forvet alsalar fena olmaz ama cok sey istedim heralde :)

firat selcuk dedi ki...

@jackie brown,
ben her ne kadar vargas'ın mevcut olan oyuncular icerisinde dunyadaki en iyi sol bek oldugunu dusunsem ve cogu kisi de hemfikir olsa bile gelmeyecek bir oyuncu degil.. sampiyonlar ligi oynamıs olsa bile yeterli basarıyı hem kendisi hem de takım saglayamadıgından dolayı turkiye'ye uygun bir paraya gelebilir.. ancak turkiye'de gunumuz sartlarında bir sol bek oyuncusuna 15 milyon euro bonservis verilebilir mi, oncelikle bunu acıklıga kavusturmamız gerekir.. hepimizin ortak cevabı bunun luksten de ote olacagı yonunde olur sanırım.. fenerbahce ozelinde konusursak, ozgur cek gibi bir oyuncuyu ankaraspor'a gonderip baska bir sol bek oyuncusuna 15 milyon euro verirlerse futbol tarihimizdeki en basarısız transfer hikayesini yazarlar..

@artemis,
melo gitti evet, onu yazmaya baslayacaktım simdi.. yazık oldu, hem de cok yazık.. 20 milyon euro ve marchionni karsılıgında gitti hem de, kufur eder gibi marchionni'yi bize verdiler.. aklım almıyor.. yazıklar olsun demekten baska bir sey diyemiyorum..

en buyuk dusmanımıza yılın en buyuk cıkısını yapan oyuncuyu veriyoruz.. yazıklar olsun..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO