20.07.2009

Floransa'nın Yenileri

Fotoğraflar dün oynanan ve 13-0 biten Fiorentina - Cortina hazırlık maçından. Antrenman maçı da diyebiliriz aslında buna. Takımın yenileri Marco Marchionni(üst foto) ve Francesco Di Tacchio'nun(alt foto) formayı sırtlarına geçirdikleri ilk maçtı bu her ne kadar çok basit ve ufak bir maç olsa da. Di Tacchio'nun biraz gelişmesi lazım, Marchionni ise sağ bekte tutar inşallah, önünde de Santana'yla uyum yakalarsa daha ne isteyelim biz ?

Ayrıca imza fotoğrafını yayınlayamamıştım Marchionni'nin, o da aşağıda :

8 yorum:

Beercholic dedi ki...

İmza kışın mı atıldı ya ben bakarken terledim fotoğrafa..

firat selcuk dedi ki...

imza kampın yapıldığı cortino'da atıldı sanırım, emin değilim ona tam.. cortino'da yağmurlu ve kapalı hava sebebiyle 10 derecenin altına düşüyor hava bazen, o araya denk gelmiş olabilirler.. şu üst üste corvino fotoğraflarının yoğunluğu geçsin, bu şişman göbekli amcanın bir kamp görüntüsü var, onu da ekleyeceğim :) orada belli oluyor havanın nasıl değişken olduğu..

Adem dedi ki...

ben Tacchio'nun bu sezon ismini duyuracağını düşünüyorum. Bir iki sezon sonra da Inter'e kapağı atar. ;)

brkcn1027 dedi ki...

Bu marchionni sağ açık değil miydi sanki :) Ya da ben mi öyle hatırlıyorum ?

firat selcuk dedi ki...

doğru biliyorsun, sağ açık oyuncusu.. ancak sağ açıkta kalabalık var, sağ bek daha uygun kendisi için.. yazdığım da bir temenni zaten, umarım sağ bekte başarılı olur iyi sonuç verir kamp döneminde yoksa orta saha ve savunma derken bir transfer de sağ bek için gerekecek..

brkcn1027 dedi ki...

Tahmin etmiştim zaten temenni amacıyla yazdığını. Sabri'ye benzetebiliriz durumunu belki de, gerçi o bolluktan değil yokluktan oynuyordu sağ bekte. :)

Erk dedi ki...

Fio hazırlık maçlarında niye böyle yapıyor. 2-3 değilde 10-15 atıyor. bi nedeni olmalı. Bu sezon 2. veya 3. çift haneli skorları değil mi Franchi

firat selcuk dedi ki...

4. 5. seviye lig takımlarıyla oynamalarından kaynaklı bu.. sezon sonuna doğru son haftlarda oynanmıştı böyle maçlar.. bazıları yardım bazıları da hazırlık ve taktiksel deneme amaçlı.. benim için güzel oluyor bol gollü maç özetlerini resmi siteden izleyip de haberlerini bloga yazmak :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO