2.07.2009

Vargas & Melo

Fiorentina'da gündemi meşgul eden iki isimden yeni haberler var. Melo için korktuğum başıma geldi ve Real Madrid ile adı anılmaya başlandı. 25 Milyon € ne hikmetse Melo ismi yazıldığı anda otomatik olarak beliriyor haberlerde. Bir kaynak da farklı ücret yazsın be. Juve için imkansıza yakın duruyor Melo transferi, takımda kalıyor diye seviniyorduk bu yüzden ama Real Madrid ismini duyunca korkuyor insan. Bu oyuncuyu böyle bir form grafiği ve yükseliş yakalamışken kaybedersek büyük aptallık olacak. Diğer haber ise Fenerbahçe ile adı anılan Vargas'tan geldi. Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmeme ihtimali artmaya başladı, Prandelli'nin bırakmak istememesi ve kendisinin de 1 yılını doldurduğu Floransa'da daha iyi işler yapmak istemesi sevindirici haberler. Vargas'ın kalma ihtimali arttıkça imza aşamasına kadar getirilen Drenthe transferi askıya alındı şimdilik. En azından alınırsa bile daha ucuza getirmeye çalışacaktır Fiorentina'nın Haldun Üstünel'i konumundaki Pantaleo Corvino.

Melo ve Vargas'ı aynı sezonda kaybedersek geçen 2 seneyi mumla ararız. Özellikle geçen sezon son haftaya 2. olma şansıyla giren takım önümüzdeki sezon 4. sırayı rüyada görür. Bunların dışında Marcus Berg için istenen fiyatın yüksek olması transfer ihtimalini düşürdü, Hollandalılar kiralama konusunda da sıcak bakmıyorlar. Yeni gençler alıp pazarlamak için Berg'den para kazanmaları lazım sonuçta. Berg ve Julio Cruz ön planda şimdilik, forvet transferi 1-2 hafta içinde netleşmeli, diğer aya bırakırsak Avrupa maçlarında oynamama tehlikesi olur potansiyel forvet adaylarının.

2 yorum:

erenbatum dedi ki...

melo 2013 e kadar sözleşmeyi uzattı bu da benden günün ikinci sürprizi

firat selcuk dedi ki...

sözleşmeyi uzattığını biliyorum da ne kadar olduğu bilinmeyen bir serbest kalma maddesi koyulduğu konuşuluyor.. bunun tahmini olarak 22-23 milyon euro olduğu düşünülüyor, real madrid almak istediği zaman bunu karşılaması zor olmayacak..

unutmamak lazım, daha bu haftasonu benzema'nın 1 yıl daha lyon'da kalacağını konusunda kesin konuşuyordu lyon başkanı..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO