21.07.2009

Jose Ignacio Castillo İmzaladı

34 yaşında ve kariyerinde Serie A deneyimi yok denecek kadar az olan Jose Ignacio Castillo ile sözleşme imzalandı bugün. Yedek forvet olarak alındı ama daha önce de söylemiştim, ilk hedef olarak Marcus Berg'i belirleyip de bu adama kadar düşmek saçmalıktır, başarısızlıktır. Tamam Rigano da Serie A tecrübesi yokken o dönemde takımda kalmıştı ama alt liglerde standardın çok üzerinde ortalamalar yakaladı Fiorentina forması ile. Yani transfer değildi, zaten yıllardır kadrodaydı o dönemde. Ancak Castillo bu gibi özelliklere de sahip olmadığından memnun olmamak için haklı sebeplerimiz var. Gerçi her şartta 5 aylığına kiralanıp da pişman olunan Bonazzoli kazmasından daha kötü olmayacaktır, o açıdan da bakmak lazım transfere. Maliyeti 1 Milyon € ve iki yıllık sözleşme imzaladı.

Şöyle açıklamalarda bulunmuş Castillo :
- "Bana bu fırsatı verdikleri için Corvino'ya ve kulübe teşekkür ederim. Bu eşsiz bir fırsat. Bu formayı giyecek olmak büyük bir onur, bana verilen görevin farkındayım. Hocam beni sahaya sürdüğü zaman en iyisini yapmak zorundayım çünkü Fiorentina'ya gelen her oyuncu gibi bir an önce gol atıp kendimi göstermeliyim. Hedeflerim hakkında kesin konuşmak istemiyorum, sadece burada işe yarar şeyler yapmalıyım."

Ayrıca bir de not düşelim, sol bek Manuel Pasqual 3 yıllığına yeniledi sözleşmeyi. Kaçmaması gereken bir isimdi, iyi oldu. Ha diyeceksiniz ki Melo 1 ay önce yeniledi de ne oldu ? Haklısınız...

1 yorum:

aea dedi ki...

Zamanında yedek forvet Pazzini idi. Vay be nereden nereye...

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO