20.07.2009

Bir Kısım Hareketlilik

Bilmiyorum bu adamın fotoğrafı sıkıcı oldu mu artık ama bizde nasıl ki Haldun Üstünel sayfaları süslüyor boy boy, konu Fiorentina olunca da bu amca aynı şekilde gündemden düşmüyor.

Portekiz ve İspanya seferinin detayları hafiften ortaya çıktı. Portekiz'deki hedeflerin ilk sırasında Luisao olduğu iddia edilse de resmi yoldan yalanlandı bu. Portekiz yolculuğundaki hedef ismin Porto'nun 21'lik orta sahası Fernando olduğu söyleniyor. Melo'nun boşluğunun bu isimle doldurulması planlanmakta. Emana'nın da gündeme girdiği ancak Fernando'nun çok daha ekonomik olduğu için ilk tercih olduğu belirtilmekte. Roma'dan Brighi'nin alınması 1 aydır gündemde, bu transferde Semioli veya Santana takasının gerçekleşebileceği ihtimali var. Santana ile takas olursa kendimi Floransa'da stadın önünde yakma konusunu ciddi ciddi düşünürüm. Ne öyle o, hayır kurumu muyuz biz ? Melo'yu verelim Santana'yı verelim yerine abidik gubidik ne kadar adam varsa alalım. Luisao işinin olmayacağı hafiften belirince stoper için hedefler arasında bizim Galatasaraylı Caceres de girdi, Pantaleo Corvino teknik direktör Prandelli'nin isteğiyle yine Barça'dan Marquez için de şöyle bir kapıdan bakıp göz kırpıp hemen çıkacak. Marquez mi Caceres mi deseler her ne kadar kendisini sevmesem de İtalya koşullarında Marquez daha akılcı olur derim. Ayrıca stoper için Lugano öylesine gündeme gelen bir isim olarak kaldı, Lazio'ya veriyor kendisini İtalyan medyası.

Roma'dan Brighi ile takası gündemde olan Semioli için Sampdoria da istekli. Pazzini'den sonra bir kıyak da Semioli ile yapılırsa vay bizim halimize... Bir de Lecce'den Edinho'nun adı geçmekte orta sahada Melo'nun yerine alternatif olarak.

Karışık karışık işler, haberler dönüyor, sırayla netleşecek bu aralar. Ayrıca 2-3 gün önce taraftarlara "en geç pazartesi günü transfer var" diyen Corvino'nun 34'lük Castillo'yu getirmesine ise dünkü postta değinmeyi unutmuşum. Galatasaray'ın yıldız alıyoruz diye Almaguer'i getirmesine benzedi bu. Bir de son olarak, Fiorentina'nın kamp yaptığı yerin adı Cortina, futbol şube sorumlusunun adı ise Corvino, bu çok karışıyor bir haftadır, aydınlatayım dedim satır arasında.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO