7.07.2009

Cesare Natali Fiorentina'da

Torino'dan Natali'yi kadroya kattık, yaş 30, boy 1.91. Saat 12.30'daki imza töreninden sonra fotoğrafları hemen ekleyemem, çünkü ders 14.45'te bitiyor yarın. Bizim yönetimde de gariplik var, 12.30 bizim için bile erken ki orada 11.30 olacak imza töreninin saati. İlginç bu insanlar.

Serie A'da alt sıralarda oynamayı haketmeyen adamlardan biriydi benim gözümde. Bu transferle birlikte 2004'ten beri mor formayı terleten takım kaptanı Dainelli ile yolların ayrılma ihtimali iyiden iyiye güçlendi. Kaptanı isteyenler Natali transferi ile birlikte ellerini ovuşturmaya başlamışlardır, uygun bir takasla forvet transferini gerçekleştirebiliriz aslında.

Transferle oluşan savunma hattına bakarsak Gamberini-Natali ikilisi 3-4 seneyi sorunsuz götürebilecek gibi duruyor. Bu süre zarfında da yeni ve genç bir isim bulunacaktır bu bölgeye. Savunmanın göbeğindeki yenileme çalışması tatmin edici oldu şimdilik, bir de sağ bekte doğru düzgün bir ismi kadroya katarsak iyi olacak. Comotto var elimizde şu an. Comotto'nun yerine daha iyi bir isim almamız lazım, Comotto'ya kulübede bekleyip de alternatif olacak bir isim alıp ilk 11'de sezon boyu Comotto'yu kullanacak olursak deliren Fiorentina taraftarı sayısında büyük bir artış olur.

Ekleme, saat 16.30 : İmza töreninden görüntüler :

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO