21.07.2009

İlginç Misiniz ?!?

Buradan sesleniyorum pek sevgili Show TV'ye: Türkiye'deki futbolseverlerle ne alıp veremediğiniz var ? Daha ne kadar futbol keyfimizin orta yerine edeceksiniz ?

Hiç yayınlanmayan UEFA finalleri, Türkiye'de yapılmasına ve tarihte bu isimle son kez oynanıyor olmasına rağmen 2009 UEFA Kupası'nın kupa törenini banttan verip 5 dakikada geçiştirmeler, maç sonunu ise hiç göstermeyip direk reklama girmeler, Türkiye Kupası'nın finalini yayınlamaya kalkıp reklamdan insanın futbol keyfini alıp götürmek...

Bunlar daha hafızalarda çok çok taze. Koca bir ülke 2 sezon UEFA Kupası izleyemedi canlı canlı, o rezaleti takip eden 3. senede de 45'er dakika izleyip maçın önünü sonunu göremeden reklamlara mahkum edildik. Şimdi iki gündür bas bas bağırarak duyurdukları 2009 Avrupa U19 Futbol Şampiyonası'ndaki Türkiye - İspanya maçını yayınlamıyorlar. Yazıklar olsun. Gece banttan verirsiniz bu maçı, aptalız ya biz, skorunu bildiğimiz ve her detayını biter bitmez okuyacağımız maçı salak salak oturur izleriz, teşekkürler.

9 yorum:

bombe_ekran dedi ki...

Güzide kanalımı Show tv 20:30'dan 23:30'a kadar "Yemekteyiz-Faik'le Safiye Soyman" yayınlamakta.Herkese iyi seyirler!!

Telif Hakkı dedi ki...

Eurosport veriyor maçı,Show'da sanıyordum bende.ancak 20.dakika sonunda bulduk Eurosport'u.

firat selcuk dedi ki...

ben de justin'den izlemeye başladım maç saatinde.. 2-1'e döndükten sonra da umudu kesip kapattım..

ziggytheking dedi ki...

Vuvuzela gibi adı geçen kanal ve embesil programları ve yöneticileri için de bir blog açsak çığ gibi büyür kanalı bile satın alırız. Safiyeyle Faike bir, Yemekteyize iki yeter ulan!

hasanerdem dedi ki...

yemekteyiz daha önemli. faik bey yemeği sevdi mi sevmedi mi hepimiz merak içindeyiz... yazık...

omega dedi ki...

Bunlar bence maç saatinde kendi aralarında "Ulan bunlar da şimdi maç bekliyordur" diye düşünüp, eğleniyorlardır.
Yazık ulan yazık.
NTVSpor da aval aval baksın tabi Show yayınları alırken.

Adsız dedi ki...

Madem göstermiyeceksiniz ne reklam yapıyorsunuz ya! Hevesle geçtim TV karşısına Faik yemekteyiz cart curt çıktı.Acaba günleri mi karıştırdım dedim.Ama kanalın Show TV olduğunu aklıma getirince anladım işi.Teşekkürler Show TV.Devam edin siz Faikle yemekteyize....

Adsız dedi ki...

2009 uefa finalinden sonra bu kanala yorum yapmaya gerek yok bence...

M.T dedi ki...

ben hiç şaşırmadım ki zaten.faikle safiye varken milli takımın maçı da nerden çıktı? hayır almayın o zaman yayın hakkını hepten küçük düşürmeyin kendinizi bari.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO