4.07.2009

Not Defteri #25

  • Şu an bu yazıyı İzmir'den yazıyorum, neden diyecek olursanız yaz okulu başladı bile. Düşünün bak okumayı o kadar çok seviyorum ki yazın bile okula gidiyorum. Başarısızmış dersten kalmış diyene kadar bir de bu açıdan bakın, nedir yani, olamaz mı ?
  • Peri delirdi, onu da belirteyim. Bildiğiniz delirdi bu kedi. Gazete parçası veya yazar kasa fişini buruşturup atıyorum önüne, 15 dakika sonra kucağıma gelip yatıyor dili yandan sarkmış nefes nefese kalmış. Bir de yoğurt yemeye alıştı iyice, özellikle de yoğurdu suyuyla karıştırınca yiyor. Yakında yanımda gelip "koy koy, suyundan da koy" diye istekte bulunmasından korkuyorum. İşin kötüsü yoğurdun suyunu bardağa doldurup içebilen bir adamım ben -ki tavsiye ederim mükemmel olur- kedi yüzünden daha az içiyorum bundan gayrı.
  • Alanis Morissette ve Mars Volta'yı çok sevip de bugüne kadar bana tavsiye edip de dinle demeyen insanlara sesleniyorum, adam değilsiniz.(Ahmet Çakar mode is on)
  • Tomb Raider Legend bence güzel olmuş. Gerçi üstüne başka oyunlar çıktı/çıkıyor ama ben yeni indirdim, yeni oyunmuş gibi yorumlamakta bir beis görmüyorum.
  • Poster satan siteler arıyorum, yardımcı olacaklara teşekkür ederim şimdiden. Hatta şöyle diyeyim, poster satan siteden veya yerden ziyade Tool ve Porcupine Tree posteri bulabileceğim yer söylerseniz çok daha kritik bir noktaya değinmiş olursunuz.
  • Tam yazarken Muse - Bliss denk geldi şu an Winamp'ta. Şu şarkıyı dinlememek, hayat yoluna büyük bir kayıp değil de nedir, soruyorum sadece.
  • Sonra ben şeyi de arıyorum, Tatlı Hayat'ın tüm bölümlerini kaydedeceğim bir yol. ShowTV sağolsun sitesinden kaldırdı 1 seneye yakındır izleyemiyoruz. 104 bölümü de edinebileceğim bir yol bilen varsa yolu Marmaris, Datça veya İzmir'e düşünce benden 2 tane buz gibi bira alacağı var, şimdiden söz veriyorum. Yalancının tuttuğu takımlardan Frey ve Arda aynı günde ayrılsın, böyle de yemini kimse etmez bakın.
  • FIFA 98, salon maçı, online oynamak, yandaş aramak. Sanıyorum yeterli bilgiyi verdim.

7 yorum:

AbSurDMaN dedi ki...

- Porcupine Tree için şöyle bir link var, bilmem aradığın şey midir : http://www.stereoboard.com/posters-porcupine-tree.html

- Tatlı Hayat da bazı bölüm eksikleriyle birlikte şurda var : http://www.divxevi.com/showthread.php?t=128637 Eksik bölümler için Emule kademeye girebilir. Bir de her haftaiçi saat 18 gibi Flash TV veriyor diziyi sanırım. Bira için sağol içmiş kadar oldum :P

firat selcuk dedi ki...

marmaris'e veya izmir'e yolun duserse haberim olsun :)

os dedi ki...

ben indiriyorum 98'i..
bir kaç güne destek bilgileri alırım senden.

firat selcuk dedi ki...

ben de sabah yatarken 6'da acmıstım.. oglen 1 de uyandım bitmis, torrentle indirmistim..

cosmusken fifa world cup 2002'yi de indiriyorum, ısıklı efektli sutlar cekmeyi ozledim :)

sinem dedi ki...

www.posteradam.com

oldu olacak ben senin asistanın filan olayım franchi :P

firat selcuk dedi ki...

orayı biliyorum ama orda tool ve porcupine tree yok, muse bulabildim isime yarayacaklardan..

hatta sozlukte de bir guzel sitem etmistim o siteye, neden blue gibi bir ergenlik donemi kızlarının dinledigi grup var da tool yok diye..

asistanlık konusuna gelince, ne sorsam isime yarar bir cevap geliyor senden, transfer teklifi yapayım haldun ustunel'i ve at kuyrugunu da yanıma alıp :)

os dedi ki...

torrentten indiriyorum ben de, iniyo bakalım yavaştan..

detayları sen öğreteceksin ama franchi

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO