8.07.2009

Floransa'da Olay Var

"Corvino ayakkabı satmalı, şampiyonu değil"
"Melo'nun Juventus'a Gitmesi = Sıfır Kombine"

Melo'nun Juve'ye gittiği haberlerinin İtalya'yı sallaması üzerine günün ilk ışıklarıyla birlikte Floransa'da protestolar başladı. Artemio Franchi'nin duvarları da bundan nasibini aldı.

19 yıl önce Kutsal Atkuyruğu'muzu çalmışlardı bizden, Juventus'a hiç istemeden ağlaya ağlaya gitmişti Baggio. Şimdi o dönemdeki kadar olmasa da takımda kağıt üzerinde en pahalı oyuncunun bir kalemde Juventus'a verilmesi yine sinirleri gerdi. Hepimizi sus pus edecek sansasyonel bir transfer gelmedikçe köprünün altından akan sular sezon boyu durmaz. Bu kadar beceriksiz bir politika izlenmemeliydi. Saçma saçma isimlerin 25-30 Milyon € karşılığı transfer olduğu futbolda böyle bir adamı 2 misli fiyata satabilecekken Marchionni'yi 5'e sayıp 20 Milyon €'ya vermek salaklıktır. Başka bir açıklamasını bulamıyorum bunun. Madem takas yapacaksınız, son anda engel olun da Senderos + Eboue + 5 Milyon Pound diyen Arsenal'e verin Melo'yu.. Hiç olmazsa sağ bek sorununa çare bulunur üstüne de Avrupa'nın kalburüstü savunma oyuncularından biri kadroya katılırdı..

1 yorum:

LaCatolica dedi ki...

bir defansif orta saha için bu kadar yaygara ilginç doğrusu.karşılığında yetenekli orta saha marchionni gelmiş.bu transferde kazıklanan juve oldu bence.20 ml euro iyi bir transfer yapmak için yeterli para.real madrid ve chelsea'den oyuncu almanın tam zamanıyken iyi değerlendirilmeli.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO