26.07.2009

Kampın Yıldızı(!)

Fiorentina Sportif Direktörü Pantaleo Corvino'nun şu görüntüsüyle sahil kenarında mangal yapan amcalarımızdan ne farkı var sorarım size. Şu fotoğraftan 5 dakika sonra 70'lik açıp mangaldaki çipurayı yemeye başlasa şahsen ben şaşırmam.

Kampın yıldızı ünvanını layık gördüm kendisine, elbette sebepsiz yere değil. İyisiyle kötüsüyle kampta sürekli gündemde kalmayı başardı. Melo'yla sözleşme yeniledi 15 gün sonra gönderdi, araya Marchionni'yi sıkıştırıp bedavaya getirdi. Daha sonra gitti Lecce'den 34 yaşındaki Castillo'yu aldı. Natali'yi de o getirdi, Pasqual'i sözleşme yenilemeye de o ikna etti. Vargas ve Mutu'nun takımda kalmasına payı büyüktü. Hoş Mutu kalmasa daha iyiydi de Beşiktaş'tan başka taliplisi yoktu..

Kampta tempolu bir dönem geçirdi Corvino, futbolcular kadar yordu kendini ama şimdilik boşa yoruldu. Kadro geçen seneye oranla zayıf konumda şu an. Bir şeyler yapmak zorunda olduğunun farkında o da ve kampın sona ermesiyle sağa sola gitmeye başlıyor kendisi. Salı günü Londra'da olacak ve Arsenal yönetimiyle Emmanuel Eboue transferini konuşacak. Sağ bekteki boşluğu böyle bir isimle doldurursa ve bunu gerçekten söylendiği gibi 6-7 Milyon €'ya kapatırsa Melo transferindeki başarısızlığı bir nebze olsun unutturacak. Üzerine bir de Benfica'dan Luisao'yu getirirse Melo olayından sonra kendini affettirir. Tabii üstüne Santana'yı yollamak gibi bir hataya düşmezse.

1 yorum:

a.c. sedef dedi ki...

santana filan bilmiyorum da corvino'nun hali cidden efsane :D blogun sağ tarafına uygun bir başlıkla eklenmesini talep ediyorum.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO