13.07.2009

Şaka Olsun Bu

Fiorentina'nın sağ bek sorunu malum, elde sadece Comotto var şu an. Bugün Zauri'nin söyledikleri takımın, hatta takımdan ziyade zihniyetin pek de iyi yolda gitmediğinin göstergesi oldu. Yönetimi ve transfer stratejisini geçen sezon başına kadar beğenirken 2009'a girilmesiyle birlikte ters döndü olan bitenler. Pazzini'yi yollayıp Bonazzoli'yi kiralamak skandal gibi bir hamleydi en basitinden.

Zauri'nin dediklerine gelirsek, sezon ortasında kiralık sözleşmesinden sonra takımda kalma konusunu görüşmek istiyor ancak seneye Floransa'da olmayacağı söyleniyor kendisine. Söyleyecek söz bulamıyorum, ligin kalburüstü oyuncularından biri kadroda ve takımda kalma yönünde niyetini açıkça belli ediyor ve biz reddediyoruz bu isteği.

Della Valle yönetiminin altın adamı Corvino son 7.5 ayda tanınmayacak hale geldi ve umarım yapacak mantıklı bir açıklaması veya transfer hamlesi vardır tüm bu olanlardan sonra.

2 yorum:

S.B dedi ki...

sevgili franchi bugün bir İtalyan gazetesinin sitesinde inter'in genç sağ kanat oyuncusu kiralandı gibisinden bir haber okumuştum.Ancak şu an ismi tam hatırlamıyorum.

firat selcuk dedi ki...

eğer haber doğruysa tek dileğim o ismin davide santon olması..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO