13.09.2008

Ayıptır

Diğer bloglarda görünce, ben de buraya eklemek istedim açıkçası. Olur da oraları okumayıp sadece burayı okuyan vardır, fazladan 1 kişiye bile ulaşsak sesimizi duyurmak adına olumlu bir şeydir bu. Bilet fiyatlarındaki rezalete her yerde değinildi, konuşuldu fazla fazla. O olayın dumanı hala üzerindeyken üstüne de bu Store'daki fiyatlandırma rezaleti baş gösterdi. Galatasaray Store'da kaliteden ve daha çok taraftara ulaşmaktan bahseden yönetimin demeçlerine tamamiyle ters düşüyor bu olanlar.

Fotoğraftaki kapşonlu, fermuarlı tarzdaki sweatleri çok severim. Eşofman altı giyerim veya kargo pantolon giyerim genelde, ikisiyle de bu tarz sweatler çok iyi gidiyor, o yüzden ilk tercihim olurlar genelde. Böyle bir ürünü store yapsa da alsam diye bekliyordum dört gözle. Altta linkleyeceğim bloglarda kırmızıya denk gelince, fermuarlı olan da vardır diye sevindim, girdim baktım gerçekten de üretilmiş, almayı planladım ama o fiyatı görünce vazgeçtim anında.

Bu fotoğraftaki sweat ne kadardır sizce ? Bir sonraki satırı okumadan bir düşünün ve öyle devam edin.. 50 ? 60 ? 70 ? Belki 80 ?..

Üç haneli sayılara ulaşmadıysanız bilemediniz çünkü 119.5 YTL bu ürünün fiyatı.. Bu açık ve net bir ayıptır, saygısızlıktır. Mavi'den bundan çok daha kaliteli olduğuna inandığım gri renklisini bu kış 68 YTL'ye aldım. Bunun farkı nedir de fiyatı iki katına yakın ? Bu fiyat farkının tek sebebi Galatasaray Arması olmamalı, "alan alır, fiyatı böyle, işinize gelirse" gibilerinden bir düşünce hakim burada.. Çok yazık.. Çok ayıp..

Aynı konuyla ilgili diğer yazılar için sizleri buraya alalım :

- Dokuz Aylık
- Takımdan Ayrı Düz Koşu
- Ultras Movement

1 yorum:

pclion dedi ki...

Ben bugün asy.net forumunda yazmıştım bu konuyla ilgili. Gerçekten büyük bir pazarlama fiyaskosu...

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO