19.09.2008

Satılık MP3 Player



Fotoğraflardaki MP3 playerımı satmaya karar verdim. Herhangi bir sorunu yok, yerine 16 GB Ipod Touch almayı planlıyorum, o yüzden satıyorum bu Creative'imi.

MP3 Player'a geçersek, 5GB kapasitesi, sadece MP3 player görüldüğü gibi, yani video ve resim özelliği yok. Zaten bu özellikleri yüzünden almıştım cihazı, video ve resim ile uğraşmaktansa sadece mp3 çalan bir cihaz arıyordum o aralar. Bu özellikleri yok dedim ama flash disk olarak kullanılıyor o güzel birşey. USB 2.0 değil de eski girişlerden şarj etmeye kalkınca sorun yapıyor ki bu doğal birşey. Elimde usb kablosu var, CD var, kılıfı var, bir de yanılmıyorsam line-in kablosu vardı. Ayrıca bazı modellerde firmware yüzünden radyo özelliğinin olmadığı söyleniyor ki bunda o sorun da yok.

Böyle pek açıklayıcı bir tanıtım olmadı sanırım ama ilgilenenler yorum bırakabilir veya violafranchi@gmail.com'a mail atabilir. Fiyat konusunda net birşey oluşturmadım kafamda, ilgilenen olunca konuşur bir şekilde anlaşırız orası işin kolay kısmı.

Umarım en kısa sürede elimden çıkartırım ve Ipod Touch'ıma kavuşurum..

2 yorum:

Yağız Gönüler dedi ki...

ne kadar sattın ya? ben bunu almak istiyordum ancak ekonomik darboğazdan ötürü 40 ytlye minton'un 2gb'lık güzel bişeyini aldım.

firat selcuk dedi ki...

alırken 300 e almıstım ben bunu ama kredi kartıyla.. eğer pesin versem 275-280 e alacaktım..

satıs icin pek birsey belirlemedim, ciddi bir alıcı cıkınca karsılıklı ortak noktada bulusmayı dusunuyorum..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO