19.09.2008

Bellinzona 3-4 Galatasaray

1-1, Kewell
2-2, Baros
2-3, Baros
3-4, Lincoln

Maçı izlemedim, golleri de dışarıda marinada oturduğum yerde arada TV'ye bakınca gördüm. Eve gelince de özeti izledim. Futbol bu akşam bana çok uzaktı yani. İyi ki de uzaktı diyorum ve futbol postuna özel hayatı bulaştırmadan devam ediyorum. Maçın tekrarına denk gelir de izlersem bu gece veya gün içerisinde, yorumlarım gözüme takılanları. Böylesine zayıf takımlar sık sık sorun yaratmaya başlamıştı avrupada büyükler için, yine öyle bir maç olmuş anlaşılan, neyse ki kazanarak dönmeyi başardık.

Takım isimlerini kapatıp sadece golleri atanları gösterseler sanırım çoğu kişi Premier Lig, Seri A veya La Liga'dan şampiyonluğa oynayan bir dev sanar takımı. Sadece gol atan isimlere bakarak yani... Bunu belirtme amacım da 6 senelik Canaydın döneminden sonra takımın nasıl kendine geldiğidir. Şu isimler aynı gün içerisinde Galatasaray forması ile gol atacak deseler "Football Manager'da bile olması mucize" derdim sanırım geçen sene bu vakitlerde..

1 yorum:

petit dedi ki...

Hakikaten ne büyük ve ağır bir travmaydı Canaydın dönemi. İnsanları çok sevdiği G.Saray'dan ve futboldan soğutuyordu az kalsın. Bazen gerçekten o günleri yaşadık mı diyorum. Olamaz çünkü yaşadıysak da olmamalıydı.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO